Άγριες Μέλισσες: Τι λέει ο Δημήτρης Τσίκλης για το γκέι φιλί στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Τι λέει ο Δημήτρης Τσίκλης για το γκέι φιλί στη σειρά

«Στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι έχουμε αποβάλει ακόμα την ομοφοβία μας», λέει ο ταλαντούχος ηθοποιός

fili-melisses
Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Δημήτρης Τσίκλης. Ο ηθοποιός που φέτος υποδύεται τον ομοφυλόφιλο γιο του Ακύλα στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για τον ρόλο του Λευτέρη Μεγαρίτη αλλά και για την σκηνή που ανταλλάσσει ένα φιλί με τον συμπρωταγωνιστή του.

«Το ήξερα εξαρχής ότι ο ρόλος θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση. Για το φιλί το έμαθα μετά από λίγο καιρό όταν πήρα τα σενάρια. Στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι έχουμε αποβάλει ακόμα την ομοφοβία μας. Δεν είχα πρώτες σκέψεις. Συζητήσαμε για τον ρόλο και είπα “ωραία γουστάρω”. Ο Πέτρος και η Μελίνα μου έχουν χαρίσει έναν υπέροχο ρόλο που έχει να πει πολλά όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα. Δεν μου λέει κάτι η σεξουαλικότητα του ρόλου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfm6iyq669mp-st)


Όταν ανοίγεις την τηλεόραση και βλέπεις τίτλο “η Δρόσω ερωτεύεται έναν… γκέι” με κεφαλαία ήταν προσβλητικό. Όταν διαβάζω λεζάντες “ο Δημήτρης θα φιληθεί με τον τάδε” χρωματίζεις τον άλλον. Αγαπάμε πολύ τον κιτρινισμό στη χώρα μας. Τα μηνύματα που πήρα για το φιλί σε πολύ μεγάλο βαθμό ήταν υπέρ και ξάπλωσα με χαρά ότι κάτι αλλάζει. Ένιωσα ότι κάτι κάνω όχι μόνο εγώ αλλά και ο Λευτέρης (σ.σ. Χαρίτος) και η σειρά. Η γενιά μου και οι παρέες μου κάπως έχουμε αποβάλλει την ομοφοβία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τσίκλης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfm75ypgxmtl-st)

Μετρούσαμε τα κέρματα για να πάρουμε ένα σουβλάκι

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση που βίωσε με την οικογένειά του. «Η κρίση χτύπησε την οικογένειά μου όταν ήμουν παιδί... είδαμε πως είναι να εκτιμάς κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστική ο ηθοποιός ο οποίος όπως ανέφερε ανήκει στα παιδιά της κρίσης, ωστόσο αυτή επέφερε και θετικές αλλαγές στη ζωή του.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfm7ewujonkx-st)





Ειδήσεις σήμερα:

Αρχίζει η δίκη του «ψευτογιατρού» για 12 θανάτους καρκινοπαθών και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών

Σήμερα στη Βουλή η συζήτηση συγκρότησης εξεταστικής για γκάλοπ και κονδύλια

Η Ελλάδα «μέσα στο 4ο κύμα» της πανδημίας: Συμπιέζεται το ΕΣΥ, αποσυμπιέζονται οι εμβολιασμοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης