Η Μαρία Ηλιάκη ανάρτησε στιγμιότυπα μέσα από το νοσοκομείο κατά τους πρώτους δύσκολους μήνες της εγκυμοσύνης

Η Μαρία Ηλιάκη ανάρτησε στιγμιότυπα μέσα από το νοσοκομείο κατά τους πρώτους δύσκολους μήνες της εγκυμοσύνης

Η παρουσιάστρια μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην αρχή της εγκυμοσύνης της - Έπαθε επερέμεση της κύησης και χρειάστηκε να νοσηλευτεί

mariailiaki
Η Μαρία Ηλιάκη ζει μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της πλέον, με τον Στέλιο Μανουσάκη και τον καρπό του έρωτά τους, που ήρθε στην ζωή πριν λίγους μήνες, όμως όπως αποκαλύπτει, πέρασε ιδιαίτερα δύσκολα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η παρουσιάστρια του Mega ανάρτησε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες, που αποκαλύπτουν την περιπέτεια της υγείας της.

Όπως εξήγησε, εμφάνισε επερέμεση της κύησης. Πρόκειται για μία πάθηση, άμεσα συνδεδεμένη με την συμπτωματολογία της εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα, προκαλείται από την ναυτία των εγκύων, που καταλήγει να τους προκαλεί αφυδάτωση, ηλεκτρολυτικές διαταραχές και διατροφική ανεπάρκεια.



Κλείσιμο
Για τον λόγο αυτό, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για κάποιες ημέρες σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, όπου και ζούσε. Ωστόσο, ευτυχώς η περιπέτειά της δεν επηρέασε την εγκυμοσύνη της και κάποιους μήνες μετά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Πέρυσι τετοιες μέρες νοσηλευόμουν για 3η φορά με επερεμεση της κύησης…τραβούσα βιντεάκια για να περάσει η ώρα 😹 και γιατί όλοι μου έλεγαν πως του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά 😻…και είχαν δίκιο…τα ξέχασα όλα …μου τα θύμισε απλά το κινητο».




Ειδήσεις σήμερα:

Τρεις νεκροί από επίθεση τουρκικού drone σε αυτοκίνητο στην πόλη Καμισλί της Συρίας

Ποιοι δικαιούνται 200 ευρώ το μήνα από τον ΟΑΕΔ

Πληθωρισμός: Νέο άλμα του τιμάριθμου στο 3,4% τον Οκτώβριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης