Νίκολας Κέιτζ: Ο 57χρονος σταρ ποζάρει με την 26χρονη σύζυγό του ξεκαθαρίζει ότι... δεν είναι υποτακτική

Νίκολας Κέιτζ: Ο 57χρονος σταρ ποζάρει με την 26χρονη σύζυγό του ξεκαθαρίζει ότι... δεν είναι υποτακτική

Οι νεόνυμφοι που έχουν πάνω από 30 χρόνια διαφορά ηλικίας ποζάρουν στο Λας Βέγκας και στην έρημο Μοχάβε, δίπλα σε... καστράκια από άμμο

Cage_riko
Ο Νίκολας Κέιτζ αποκάλυψε ότι η πέμπτη σύζυγός του, Ρίκο Σιμπάτα, απόλαυσε ιδιαίτερα την εμπειρία της φωτογράφισης για το πρώτο κοινό εξώφυλλο του ζευγαριού, στο περιοδικό Flaunt, ιδίως την ευκαιρία που είχε να φορέσει ρούχα σχεδιαστών όπως ο Τομ Φορντ και ο Γουίλιαμ Χένρι.

Ο 57χρονος εκκεντρικός ηθοποιός είναι μεγαλύτερος κατά 31 χρόνια από την 26χρονη Γιαπωνέζα, που ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Φεβρουάριο, με μια τελετή σε στενό κύκλο, στο θέρετρο και καζίνο Wynn Las Vegas στη Νεβάδα.

Ο Κέιτζ, που έχει τέσσερα εγγόνια, είπε στο περιοδικό Flaunt ότι η Ρίκο ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με το σκέλος της φωτογράφισης που έλαβε χώρα στην έρημο Μοχάβε τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο υδράργυρος άγγιζε θερμοκρασίες ρεκόρ για την εποχή. Σύμφωνα με τον ίδιο, η συγκεκριμένη ιδέα που είχε ο φωτογράφος Νόα Ντίλον, να βάλει το ζευγάρι να ποζάρει δίπλα σε καστράκια από άμμο, ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπη. «Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει. Και η Ρίκο το λάτρεψε», λέει χαρακτηριστικά.




Οι νεόνυμφοι - που είχαν αρραβωνιαστεί μέσω FaceTime - πόζαραν επίσης σε ένα βενζινάδικο Circle K, στο ξενοδοχείο MGM Grand Las Vegas και στο «Zak Bagans' The Haunted Museum». Σε μία από τις φωτογραφίες, ο Νίκολας εμφανίζεται ξαπλωμένος στο έδαφος ενός πάρκινγκ ενώ η Ρίκο στέκεται απειλητικά από πάνω του, με το αιχμηρό τακούνι της λίγα εκατοστά από το κεφάλι του.

Κλείσιμο
Ο Κέιτζ επέμενε ότι τα κόνσεπτ της φωτογράφισης δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να παρουσιάζουν τη Ρίκο με στερεοτυπικό τρόπο, π.χ. ως σεμνή και υποτακτική Γιαπωνέζα σύζυγο της εποχής μετά τον Β' Παγκόσμιο.



«Δεν είμαστε έτσι η Ρίκο κι εγώ... εκείνη να μου φέρνει καφέ, να με υπηρετεί με κάποιον τρόπο.... Κι ούτε είχαν ποτέ αυτήν την εμπειρία με άλλες Ασιάτισσες, είτε στις ΗΠΑ είτε στο εξωτερικό», εξηγεί ο ανηψιός του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Ο Κέιτζ αποκάλυψε ότι γνώρισε αρχικά τη νεαρή κοπέλα από το Κιότο το 2020 μέσω κοινών φίλων, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην Ιαπωνία για τα γυρίσματα της sci-fi ταινίας τρόμου Prisoners of the Ghostland, όπου η Ρίκο έκανε και το πρώτο της κινηματογραφικό ντεμπούτο.



Ο 57χρονος σταρ του Χόλιγουντ έχει κάνει άλλους τέσσερις γάμους στο παρελθόν, με την Πατρίσια Αρκέτ (1995-2001), τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ (2002), την Άλις Κιμ (2004-2016) και την Έρικα Κόικε (2019). Έχει δύο γιους, τον 30χρονο Γουέστον και τον 16χρονο Καλ Ελ, και τέσσερα εγγόνια.






Ειδήσεις σήμερα

Γκάγκα: Ανησυχία για την πανδημία στη Θεσσαλονίκη - Πρέπει να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού

Κούγιας για καταδίωξη στο Πέραμα: Οι αστυνομικοί δεν είναι δολοφόνοι – Αμύνθηκαν για να σωθούν

Τουρκία: Οι διπλωμάτες ψάχνουν «ανώδυνη» λύση για τους «ανεπιθύμητους» πρεσβευτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης