Ράκος η Μιλλούση μετά τη δήλωση Πετρούνια για το #metoo: Πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου

Ράκος η Μιλλούση μετά τη δήλωση Πετρούνια για το #metoo: Πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου

«Μετά τους χαμούς των γονιών μου, αυτό που συνέβη χθες είναι ό,τι χειρότερο έχω ζήσει», είπε η σύζυγος του ολυμπιονίκη και τόνισε: «Ξεκάθαρα ήταν λάθος η διατύπωση του Λευτέρη, άλλα σκεφτόταν και άλλα ήθελε να πει»

petrounias_millousi_art
Η πολυσυζητημένη δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το ελληνικό #metoo, την οποία όμως έσπευσε να διευκρινίσει πλήρως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης, σχολίασε μέσα από την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Alpha «πρόδωσε» στον αέρα της πρωινής της ότι είχε επικοινωνία με τη σύζυγο του Έλληνα Ολυμπιονίκη, Βασιλική Μιλλούση η οποία μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα είναι ράκος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε το διάλογο που είχε με την Βασιλική Μιλλούση: «Μίλησα με την Βασιλική χθες και μου είπε, «δεν μπορεί ο Λευτέρης. Όλα αυτά για τα οποία αγωνίζεται τόσο καιρό, για τους Έλληνες και την Ελλάδα μας, έχει δυο κόρες, από μια λάθος δήλωση… Άλλο πράγμα εννοούσε». Ήταν πολύ χάλια, παιδιά. Έκλαιγε η Βασιλική», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να συνεχίσει: «Και εκείνη θέλει να μιλήσει για αυτό πριν εμφανιστεί στο Dancing with the stars, που είναι ένα σόου πιο χαλαρό και ανάλαφρο για να διασκεδάσει τον κόσμο» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha για να συνομιλήσει, στη συνέχεια, με την αθλήτρια στον αέρα της εκπομπής της.

Βασιλική Μιλλούση: Έκανε μία εντελώς λάθος διατύπωση
«Κατ’ αρχήν σε ευχαριστώ που με άκουσες χθες. Δεν μου είναι εύκολο να μιλήσω για τον Λευτέρη. Με παίρνουν πολλές φορές να το κάνω και δεν μου αρέσει. Αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει. Έκανε μία εντελώς λάθος διατύπωση σε μία συνέντευξη. Είμαι σίγουρη ότι όλοι έχετε έρθει σε αυτή τη θέση, να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που είσαι κουρασμένος, είναι βράδυ κτλ. Μία τόσο σημαντική ερώτηση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και τη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας», ανέφερε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση για να συνεχίσει: «Απάντησε εντελώς λάθος γιατί άλλα σκεφτόταν από πίσω και άλλα ήθελε να πει. Έχει βγει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που αντιπροσωπεύει και στηρίζει ο Λευτέρης και από αυτό που είναι ως άνθρωπος. Κατ’ αρχήν ο Λευτέρης όταν έγινε αυτή η ερώτηση, αυτό που ήθελε να διαφυλάξει, επειδή είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που καίει την κοινωνία μας αυτή τη στιγμή και πρέπει να το καταρρίψουμε όλοι, είναι απλά επειδή έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση, να μην γίνει κατάχρηση αυτού. Ξεκάθαρα ήταν λάθος η διατύπωση του Λευτέρη. Ο Λευτέρης είναι τρομερά ρομαντικός και αγαπάει τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ενόργανη γυμναστική».

Δεν έχει άδικο ο κόσμος με αυτό που βγήκε - Δεν βγαίνω για να τον δικαιολογήσω
«Είναι τρομερό αυτό που γίνεται, γιατί είναι άδικο. Δεν έχει άδικο ο κόσμος με αυτό που βγήκε. Ήθελε να βγάλει ότι “στηρίζω την κακοποίηση και τους βιασμούς”; Πώς θα το έκανε αυτός ένας άνθρωπος; (…) Δεν αμφισβητούσε τα υπαρκτά γεγονότα, ήθελε να προστατεύσει το περιβάλλον του αυτή τη στιγμή. Αυτό εννοούσε. Ο Λευτέρης και εμείς σαν οικογένεια κλαίγαμε, όταν ακούγαμε τη συνέντευξη της Μαρίας της Πολύζου. Δεν βγαίνω να τον δικαιολογήσω, αλλά να υπενθυμίσω στον κόσμο ποιος είναι ο Λευτέρης. Όχι αυτό που έχει βγει προς τα έξω. Είμαι πολύ πολύ στενοχωρημένη. Έχω περάσει την πιο δύσκολη ημέρα, μετά τους χαμούς των γονέων μας».

Η ψυχολογική κατάσταση του Λευτέρη - Θέλει να απομονωθεί
Όσον αφορά στη ψυχολογική κατάσταση του Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική Μιλλούση είπε: «Όταν είδε τι άρχισε να εξελίσσεται, ήρθε σε άμυνα και πάγωσε. Δεν το πίστευε αυτό που συνέβη. Θέλει μόνο να απομονωθεί και να κλειστεί στην προστασία του σπιτιού του. Όλοι κάνουμε λάθη. Πάνω από όλα είναι καλός άνθρωπος. Το μέλημά του είναι να είναι σωστός στην κοινωνία».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf5qozmhn1rt-st)

Τέλος μιλώντας για το DWTS η Βασιλική Μιλλούση δήλωσε ανέτοιμη ψυχολογικά για την εμφάνισή της την Κυριακή.

Δείτε βίντεο: Ράκος η Μιλλούση μετά τη δήλωση Πετρούνια για το #metoo: Πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου
Κλείσιμο
Ράκος η Μιλλούση μετά τη δήλωση Πετρούνια για το #metoo: Πέρασα μία από τις πιο δύσκολες ημέρες...


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βροχές σήμερα στα δυτικά - Νέα κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες από το βράδυ της Κυριακής - Δείτε χάρτες

Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζει η ώρα των ενόρκων για την Έφη Κακαράντζουλα μετά την αγόρευση «καταπέλτη» του εισαγγελέα

Δυστύχημα στο πλατό της ταινίας «Rust»: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από «άσφαιρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης