Γιώργος Παπαδόπουλος: «Βοήθησα στον τοκετό της γυναίκας μου»

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Βοήθησα στον τοκετό της γυναίκας μου»

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο

papadopoulos-giorgos1
Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύζυγός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, αφού έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Ο πρωτότοκος γιος τους, Άγγελος, απέκτησε αδερφό, ο οποίος θα πάρει το όνομα Ιορδάνης.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως βοήθησε στη διαδικασία του τοκετού και, μάλιστα, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κράτησε το μωρό μόλις βγήκε από το σώμα της μητέρας του. «Αυτή τη φορά βοήθησα στην εξώθηση. Ήμουν ο πρώτος που έπιασε το παιδί, μόλις βγήκε. Το έχω σε βίντεο για να το θυμάμαι, αν και θα το θυμάμαι, γιατί είναι μία μαγική στιγμή. Αυτή ήταν η πιο μαγική στιγμή στη ζωή μου!», τόνισε, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Έλεγαν όλοι ότι θα λιποθυμήσω, γιατί ήμουν αγχωμένος αν θα τα καταφέρω, αλλά τελικά το έκανα με μεγάλη επιτυχία. Η Γαλάτεια χόρευε, καλούσα τις μαίες και χορεύαμε όλες μαζί. Ήταν απίστευτη εμπειρία και υπήρχε πολλή αγάπη, όπως ακριβώς είμαστε και εμείς», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cer9sca4ek8x-st)

Επίσης, πριν μερικές ώρες ο ευτυχισμένος μπαμπάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία γλυκιά φωτογραφία από το Μαιευτήριο ΙΑΣΩ μαζί με την σύζυγό του και τον γιο τους.



Το εν λόγω στιγμιότυπο συνόδεψε με τα εξλης λόγια: «Welcome baby Jordan! Και η μαγεία συνεχίζεται. Αν υπήρχαν λόγια, θα τα έγραφα».

Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα o 30χρονος ακροδεξιός που συνελήφθη για την επίθεση κατά μελών της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη

Unicef: Η ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων επιδεινώθηκε σημαντικά λόγω της covid-19

Γιατί «έπεσαν» Facebook, Instagram και WhatsApp - Πού απέδωσε ο όμιλος το crash των 6 ωρών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης