Άντζελα Γκερέκου: Τραγουδά Τόλη Βοσκόπουλο δυόμισι μήνες μετά το θάνατό του
Δείτε βίντεο
Η Άντζελα Γκερέκου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη «Γη της Ελιάς», όπου πρωταγωνιστεί, τραγούδησε ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου.
Και αυτό λίγες ημέρες αφού επέστρεψε στα γυρίσματα. Είχε διακόψει λόγω πένθους για το θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021.
Αυτό το διάστημα η Άντζελα Γκερέκου βρίσκεται στη Μάνη για τα γυρίσματα της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Το σενάριο φαίνεται πως ήθελε την ηρωίδα της σε μία βραδινή της έξοδο να τραγουδά το «Πριν Χαθεί το Όνειρό μας», του ΤόληΒοσκόπουλου.
Η σκηνή πραγματοποιείται σε ένα εστιατόριο. Η Άντζελα Γκερέκου μαζί με την Μάρω Κοντού και την Λυδία Κονιόρδου τραγουδούν ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου.
Κλείσιμο
Το συγκινητικό στιγμιότυπο καταγράφηκε και δημοσιεύτηκε στο Instagram.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»