Μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Άκης Πετρετζίκηςκρατούσε την ημερομηνία και την τοποθεσία του γάμου τουεπτασφράγιστο μυστικό. Ο ίδιος που είναι ιδιαίτερα φειδωλός σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή αποφάσισε να γίνει πιο αποκαλυπτικός στα social media.
Μετά τον γάμο του που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα και ο ίδιος είχε ανεβάσει μια σειρά από stories πριν από λίγη ώρα ανέβασε στο Instagram του φωτογραφίες με την σύζυγό του και το γιο του από την πιο χαρούμενη και όμορφη μέρα της ζωής τους. Μάλιστα, το ζευγάρι μπήκε στο χώρο της δεξίωσης με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ να φορά τα ίδια... sneakers με τον Ακη Πετρετζίκη, αλλά και τον γιο της Αχιλλέα!
Ο δημοφιλής σεφ βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ και όπως αναφέρει δεν πίστευε ποτέ πως θα νιώσει τόση ευτυχία.
«27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές!», έγραψε στο κείμενο που συνόδεψε τις φωτογραφίες.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.