Την τελευταία μέρα του καλοκαιριού η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης βάφτισαν το έκτο παιδί της όμορφης οικογένειάς τους. Το όνομα που έδωσαν στο κοριτσάκι τους είναι Αλεξάνδρα.
Το ζευγάρι έκανε τη βάφτιση της κόρης τους χθες το απόγευμα κάτω από άκρα μυστικότητα σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο.
Η ευτυχισμένη μαμά αργά το βράδυ της Τρίτης δημοσίευσε και τις πρώτες εικόνες από τη βάφτιση της μικρής Αλεξάνδρας, όπου πόζαραν όλοι μαζί οικογενειακώς.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»