Την τελευταία μέρα του καλοκαιριού η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης βάφτισαν το έκτο παιδί της όμορφης οικογένειάς τους. Το όνομα που έδωσαν στο κοριτσάκι τους είναι Αλεξάνδρα.
Το ζευγάρι έκανε τη βάφτιση της κόρης τους χθες το απόγευμα κάτω από άκρα μυστικότητα σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο.
Η ευτυχισμένη μαμά αργά το βράδυ της Τρίτης δημοσίευσε και τις πρώτες εικόνες από τη βάφτιση της μικρής Αλεξάνδρας, όπου πόζαραν όλοι μαζί οικογενειακώς.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.