Η Έλντα Πανοπούλου τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος. Η γνωστή ηθοποιός έχει καταφέρει να απαλλαγεί από όλα τα περιττά κιλά που την βάραιναν. Στο λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία της με μαγιό από τις καλοκαιρινές της διακοπές και φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ.
Η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Γιατί αργεί το παγωτό μου;»
Η Έλντα Πανοπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πώς κατάφερε να χάσει 32 κιλά μέσα σε τρία χρόνια.
«Είχα φτάσει 97 κιλά και τα έχασα συμπωματικά. Δεν το επιδίωξα. Μετά από 26 χρόνια συνεχούς εργασίας χωρίς διακοπές, ενώ έκανα διακοπές και έτρωγα τα πάντα, γύρισα (από τις διακοπές) έχοντας χάσει 4 κιλά. Είπα, γιατί τα έχασα αυτά τα κιλά; Και συνειδητοποίησα πως επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω με το αυτοκίνητο, έπρεπε να περπατάω. Έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής. Και συνέχισα να περπατάω. Και αύξησα το περπάτημα. Ξεκίνησα να περπατάω δυο ώρες μετά το φαγητό και σταμάτησα το junk food. Και αυτό στην ποσότητα. Έχασα 32 κιλά σε τρία χρόνια. Οι δίαιτες και οι διατροφές υπόσχονται πιο γρήγορη απώλεια βάρους».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.