Στο εμβολιαστικό κίνημα αναφέρθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινόςσε πρόσφατη συνέντευξή του και έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με τον εμβολιασμό.
Ο ηθοποιός δήλωσε αντίθετος με τις θεωρίες των αντιεμβολιαστών και πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:«Η κοινωνία μας έχει διχαστεί, όμως κάτι πρέπει να κάνουμε. Είναι πολύ άσχημο να απομονώνεις ορισμένες ομάδες. Και είναι πολύ άσχημο αυτές οι ομάδες να θέλουν να μπουν σε κάποιους χώρους και να μολύνουν και τους υπόλοιπους. Όπως είναι δημοκρατικό να μην θες να εμβολιαστείς, έτσι είναι δημοκρατικό και το να μην θες να μολυνθείς. Έχεις καθίσει δύο χρόνια μέσα, έχεις κάνει τα εμβόλια, έχεις τεράστιες απώλειες στην επιχείρησή σου και δεν έχεις τα περιθώρια να καταστραφείς άλλο. Όλες οι θεωρίες των αντιεμβολιαστών με βρίσκουν αντίθετο».
Στην συνέχεια, ο Γρηγόρης Βαλτινός αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου. Μάλιστα, τόνισε:«Δεν μου αρέσουν τα λαϊκά δικαστήρια. Μου αρέσουν τα δικαστήρια της Δικαιοσύνης. Οι υποθέσεις αυτές έχουν πάει στα δικαστήρια, εμείς πρέπει να σιωπήσουμε. Οι άνθρωποι που μίλησαν, καλώς μίλησαν, γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσει ο τόπος. Η θλίψη μας στο θέατρο είναι τεράστια, γιατί κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις χαρακτηρίζουν έναν ολόκληρο χώρο. Και είναι ένας χώρος ιδιαίτερα προβεβλημένος και προσφέρεται για βορά στα ΜΜΕ και στο ίδιο το κοινό. Δεν είναι έτσι όλος ο χώρος. Ο χώρος του θεάτρου είναι ένας χώρος ιδεών, αξιών, τέχνης, ευαισθησίας και αγάπης».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.