H Billie Eilish ξεκαθαρίζει για τη φωτογράφιση με τα εσώρουχα: «Δεν είναι αυτό το στυλ μου»

H Billie Eilish ξεκαθαρίζει για τη φωτογράφιση με τα εσώρουχα: «Δεν είναι αυτό το στυλ μου»

H 19χρονη είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue με ξανθά μαλλιά αλά Μέριλιν Μονρόε, με ροζ εσώρουχα και καπαρντίνα

billie_eilish
Η Billie Eilish πριν λίγο καιρό είχε πετάξει τα φαρδιά της ρούχα και πόζαρε με σέξι εσώρουχα στη βρετανική Vogue. Όμως, σήμερα, σε νέες της δηλώσεις τονίζει οτί το στυλ της δεν έχει αλλάξει.

Η 19χρονη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Rolling Stone» έκανε σαφές στους θαυμαστές της πως το στυλ της παραμένει όπως ήταν πριν τη διάσημη φωτογράφιση που έκανε ντόρο. «Είδα μια φωτογραφία μου στο εξώφυλλο της Vogue πριν από μερικά χρόνια με μεγάλα, τεράστια ρούχα δίπλα στην εικόνα της τελευταίας Vogue», είπε η Eilish. «Στη συνέχεια, η λεζάντα στο περιοδικό που είχε τις δύο φωτογραφίες δίπλα δίπλα έγραφε "Αυτό ονομάζεται εξέλιξη". Καταλαβαίνω γιατι το έγραφε αυτό, αλλά ταυτόχρονα θέλω να τονίσω ότι δεν εξελίχθηκα μέσα από αυτή τη φωτογράφιση» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως δεν έχει αλλάξει την εμφάνισή της και τον τ΄ροπο που της αρέσει να ντύνεται.

H ποπ σταρ είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue με ξανθά μαλλιά αλά Μέριλιν Μονρόε, με ροζ εσώρουχα και καπαρντίνα.

«Όλα έχουν σχέση με αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια στο περιοδικό, το οποίο ανέφερε ότι η Eilish είναι λάτρης της δεκαετίας του 1940 και των pin-up της δεκαετίας του 1950, ενώ η ιδέα για το εξώφυλλο ήταν δική της.

billie-eilish-21
billie-eilish-abuse-01-e1623941547370
billie-eilish-abuse-05
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης