Σμύρνη μου αγαπημένη: Η αποχώρηση και η αντικατάσταση με ηθοποιό του «Crown»

Σμύρνη μου αγαπημένη: Η αποχώρηση και η αντικατάσταση με ηθοποιό του «Crown»

Η φωτογραφία που ανέβασε η Μιμή Ντενίση

Smirni
Μια απρόσμενη αποχώρηση είχαμε από το καστ της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» τα γυρίσματα της οποία έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται πυρετωδώς. Όπως ανακοινώθηκε η Vanessa Redgrave δεν θα πάρει τελικά μέρος εξαιτίας προσωπικών λόγων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής Tanweer Productions αλλά της Μιμής Ντενίση, η αντικαταστάτριά της βρέθηκε και δεν είναι άλλη από την Jane Lapotaire, που έπαιξε στο «The Crown» τη μητέρα του πρίγκιπα Φιλίππου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αγαπητοί συνεργάτες καλησπέρα, Εκ μέρους της Tanweer Productions, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η guest star Vanessa Redgrave, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους δεν είναι εφικτό να ταξιδέψει αυτό το διάστημα και συνεπώς να ανταποκριθεί στη συμμετοχή της στην ταινία ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ και στα γυρίσματα που πραγματοποιούνται στη Μυτιλήνη. Ως εκ τούτου, η παραγωγή προχώρησε σε συμφωνία για το ρόλο αυτό, με την Jane Lapotaire, γνωστή σε όλους μας από τις δημοφιλείς σειρές “The Crown” και “Downton Abbey”, την οποία και καλωσορίζουμε στο cast της ταινίας».

Η ανάρτηση της Μιμής Ντενίση
Από την άλλη, η Μιμή Ντενίση ανέβασε μια κοινή της φωτογραφία με την Jane Lapotaire και έγραψε στο Instagram: «Από σήμερα κοντά μας και σπουδαια Αγγλίδα ηθοποιός Jane Lapotaire. Για όσους δεν την ξέρουν από τις μεγάλες ερμηνείες της στο Broadway. Όπως την Piaf για την οποία βραβεύτηκε με Tony σίγουρα την ξέρουν ως πριγκίπισσα Αλίκη της Ελλάδας από το περίφημο The Crown!! Μαγεμένη κ αυτή με την Μυτιλήνη. Από αύριο γυρίζουμε μαζί».

Ειδήσεις σήμερα:

«Mamma Mia No3» στην Κρήτη με παραγωγούς Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον

Μύκονος: Τσουβάλια από άμμο με σήμα το δολάριο - Το εντυπωσιακό έργο του Alec Monopoly στη Ψαρρού

Euro 2020: Η Ιταλία στην κορυφή της Ευρώπης – Καρέ καρέ η «άλωση» του Γουέμπλεϊ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης