Μιμή Ντενίση - Μπουράκ Χακί: Ο απαγορευμένος έρωτάς τους στη «Σμύρνη»

Μιμή Ντενίση - Μπουράκ Χακί: Ο απαγορευμένος έρωτάς τους στη «Σμύρνη»

Η Ελληνίδα σταρ συναντιέται κινηματογραφικά με τον Τούρκο ηθοποιό για τη φιλόδοξη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της θεατρικής επιτυχίας της «Σμύρνη μου αγαπημένη»

xaki
Με μία ανάρτησή της στο instagram η Μιμή Ντενίση επιβεβαίωσε την επικείμενη συνεργασία της με τον Μπουράκ Χακί στην κινηματογραφική μεταφορά της θεατρικής επιτυχίας της «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Το ξέσπασμα της πανδημίας ανέβαλε την έναρξη των γυρισμάτων που προβλέπονται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2021.
Στη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά της ιστορίας της Φιλιώς Μπαλτατζή -σε σενάριο της ίδιας της Μιμής Ντενίση, σε συνεργασία με τον βραβευμένο Αμερικανό συγγραφέα Μάρτιν Σέρμαν- η κεντρική ηρωίδα ερωτεύεται έναν Τούρκο.
«Φιλιώ και Χαλίλ. Ένας έρωτας απαγορευμένος δύο άνθρωποι που ταιριάζουν οι ψυχές τους μα τους χωρίζουν η θρησκεία κ οι πολιτικές… Ελπίζω να έχουμε ηρεμία κ να αρχίσουμε τα γυρίσματα την άνοιξη στην πολύπαθη Μυτιλήνη! θα είναι πολύ καλό για το αγαπημένο νησί!!!» αναφέρει στην ανάρτησή της η Μιμή Ντενίση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συντομα μαζι!!στην ταινια Σμυρνη μου αγαπημενη!! Φιλιω κ Χαλιλ.Ενας ερωτας απαγορευμενος δυο ανθρωποι που ταιριαζουν οι ψυχες τους μα τους χωριζουν η θρησκεια κ οι πολιτικες..Ελπιζω να εχουμε ηρεμια κ να αρχισουμε τα γυρισματα την ανοιξη στην πολυπαθη Μυτιληνη!.θα ειναι πολυ καλο για το αγαπημενο νησι!!! #smirnimouagapimeni @burak_hakki #lovelyperson #greatstory #forbiddenlove #mytilini #lesvos#filminginspring

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) στις


Τα γυρίσματα της ταινίας στην οποία θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων, η Βανέσα Ρεντγκρέιβ και η Ολυμπία Δουκάκη, θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και στη Λέσβο, ενώ για τις ανάγκες θα στηθεί στον Πειραιά ένα ολόκληρο χωριό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης