Μαρκ Γουόλμπεργκ: Εύχεται στην γυναίκα του για τα γενέθλιά της - «Χρόνια πολλά στην σύζυγό μου Ρέα, η οποία είναι πυρκαγιά»

Μαρκ Γουόλμπεργκ: Εύχεται στην γυναίκα του για τα γενέθλιά της - «Χρόνια πολλά στην σύζυγό μου Ρέα, η οποία είναι πυρκαγιά»

Ο ηθοποιός έκανε μερικά πολύ κολακευτικά σχόλια στο διάσημο μοντέλο  για τα γενέθλιά της

ntarham
Τα γενέθλιά της είχε χθες η σύζυγος του ηθοποιού Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ρέα Ντάρχαμ, και φυσικά εκείνος έσπευσε να της ευχηθεί και στα social media.

Αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες με την ίδια και τα παιδιά τους, καθώς και άλλη μία όπου η Ρέα ποζάρει στην αγκαλιά του με το μαγιό της, ο ηθοποιός «εκθειάζει» την γυναίκα του, αποκαλώντας την «πυρκαγιά», βασισμένος στην εντυπωσιακή της εμφάνιση.

durham


Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Χρόνια πολλά στην σύζυγό μου, Ρέα, η οποίο όχι μόνο είναι "πυρκαγιά", αλλά το πιο σημαντικό, είναι μία εκπληκτική μητέρα για τα παιδιά μας. Σε αγαπώ, μωρό μου».

Happy birthday to my wife Rhea, who is not only a total smokeshow, but most importantly, an incredible mother to our four amazing children. Love you, babe!! ❤️🎉🎂🥰

Posted by Mark Wahlberg on Thursday, July 1, 2021

Το διάσημο μοντέλο με την σειρά της μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από τις πιο όμορφες οικογενειακές τους στιγμές. Στην λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Σας αγαπω, παιδιά. Πήρα πολλή αγάπη για τα γενέθλιά μου».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης