Φωτιά στη Νέα Κηφισιά: Βγήκαν στις αυλές οι κάτοικοι για να σβήσουν τις φλόγες (βίντεο + φωτό)

Φωτιά στη Νέα Κηφισιά: Βγήκαν στις αυλές οι κάτοικοι για να σβήσουν τις φλόγες (βίντεο + φωτό)

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στη θέση Καλυφτάκη, ωστόσο υπάρχουν διάσπαρτες εστίες - Οι καπνοί ήταν ορατοί από τον Κηφισό - «Η φωτιά ευτυχώς έχει περιοριστεί», έλεγε νωρίτερα στο protothema.gr ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος 

fwtia_neakifisia_art
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής σε οικοπεδικό χώρο και έκαψε ξερά χόρτα στη θέση Καλυφτάκη στην Κηφισιά.

Επί τόπου επιχείρησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, ωστόσο υπάρχουν κάποιες διάσπαρτες εστίες.

Φωτιά Νέα Κηφισιά 2/7/2021

fwtia_neakifisia3
fwtia_neakifisia4
fwtia_neakifisia
fwtia_neakifisia2



Κλείσιμο
Λόγω της φωτιάς διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καλυφτάκη, από το ύψος της εθνικής οδού έως την οδό Λύρα και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας, όπως επίσης διακόπηκε στην οδό Λύρα από το ύψος της οδού Ελαιών έως την οδό Αχαρνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε περίπου στη μιάμιση το μεσημέρι.

Στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά υπήρχαν παραπήγματα με ζώα. Οι προσπάθειες κατάσβεσης ξεκίνησαν με τη συμμετοχή των κατοίκων και όσο ήταν σε εξέλιξη η φωτιά, σχεδόν όλοι οι κάτοικοι  ήταν στις αυλές τους και συνέδραμαν στην κατάσβεσή της. 

«Η φωτιά ευτυχώς έχει περιοριστεί με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής, των εθελοντών και των υδροφόρων του δήμου. Τα ελικόπτερα κατάφεραν με τις ρίψεις να την περιορίσουν. Όλα ξεκίνησαν σε ένα ιδιωτικό οικόπεδο που είχε ξερούς θάμνους και δεν τους είχε κλαδέψει. Ο δήμος εδώ και καιρό είχε κάνει έκκληση δυστυχώς κάποιοι δεν ακούν», δήλωσε στο protothema.gr νωρίτερα ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Οι καπνοί ήταν ορατοί από τον Κηφισό.




φοτια__2_
φοτια__1_


Ειδήσεις σήμερα: 

«Τείχος» προστασίας τον Ιούλιο πριν την ανοσία: Σε «κλοιό» μέτρων τα νησιά, σε αυστηρό πλαίσιο η ψυχαγωγία

Σοκ στην Κεφαλονιά για τους τρεις νεκρούς στο τροχαίο στα Κοκύλια

Φωτογραφίες: Πώς άντεξαν οι Εύζωνες στον καύσωνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης