Σέριλ Κρόου: «Ο μάνατζερ του Μάικλ Τζάκσον μου πρόσφερε 2 εκατ. δολάρια για να γεννήσω το παιδί του»

Σέριλ Κρόου: «Ο μάνατζερ του Μάικλ Τζάκσον μου πρόσφερε 2 εκατ. δολάρια για να γεννήσω το παιδί του»

Το άγνωστό περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης της Σέριλ Κρόου από τον μάνατζερ Φρανκ ΝτιΛέο - Απειλούσε να της καταστρέψει την καριέρα αν δεν υπέκυπτε στις σεξουαλικές του επιθυμίες

crow_sheryl
Η Σέριλ Κρόου αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Independent πως στο παρελθόν είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον μάνατζερ του Μάικλ Τζάκσον.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέφερε πως ο Φρανκ ΝτιΛέο την είχε απειλήσει πως αν δεν υπέκυπτε στις σεξουαλικές του επιθυμίες, είχε σκοπό να την καταστρέψει επαγγελματικά. Αρχικά, εξήγησε πως έγινε πρώτη φορά γνωστή μόνο και μόνο για το γεγονός ότι θα εμφανιζόταν μαζί με τον «Βασιλιά της Ποπ» σε μία περιοδεία του 1987. Ο μάνατζερ του τραγουδιστή εκμεταλλεύτηκε φυσικά την φήμη, που της έδωσε. 

Sheryl Crow and Michael Jackson Bad tour reharsals


Παρά τα δημοσιεύματα, που ήθελαν τότε τον Μάικλ Τζάκσον να έχει σχέση με την τραγουδίστρια, εκείνη αναφέρει πως ήταν ο Φρανκ, που της είχε προσφέρει «2 εκατ. δολάρια για να γεννήσει το παιδί του». Όπως αποκάλυψε μάλιστα, οι φήμες για τον τραγουδιστή είχαν κυκλοφορήσει επίτηδες για φανεί πως «ο Μάικλ ενδιαφερόταν για γυναίκες». Όταν μάλιστα, η Σέριλ Κρόου αρνήθηκε την προσφορά του μάνατζερ, εκείνος την απείλησε πως «θα καταστρέψει την καριέρα της».

frank


«Η αφέλεια είναι τόσο όμορφο πράγμα. Ήταν απίστευτο με κάθε τρόπο, σχήμα και μορφή για ένα νέο άνθρωπο από μία μικρή πόλη να γνωρίζει τον κόσμο και να δουλεύει με τον απόλυτο ποπ σταρ. 'Ομως, τον ενθουσιασμό μου διαδέχτηκε αυτή η φάση. Ήταν σαν μία σύγκρουση για εμένα με την μουσική βιομηχανία», εξηγεί για τα αρχικά της συναισθήματα, όταν της ανακοίνωσαν να βρεθεί στο πλευρό του Μάικλ Τζάκσον.

crow


Κλείσιμο
Αυτή η ιστορία την έριξε σε κατάθλιψη το 1989, όμως πλέον πιο δυνατή από ποτέ δηλώνει πως δεν μετανιώνει για τίποτα, καθώς κατάφερε και μόνη της τελικά να φτάσει στην κορυφή της επιτυχίας και να βραβευτεί με εννιά Grammy. Σε ένα τραγούδι της μάλιστα, το «The Na-Na Song» υπάρχει ένας στίχος αναφερόμενος στο περιστατικό, που λέει: «Maybe if I'd him I'd have had a hit song», δηλαδή: «Ίσως αν τον είχα αφήσει, να είχα τώρα ένα τραγούδι-επιτυχία». 

«Είναι ενδιαφέρον να κοιτάς πίσω και να σκέφτεσαι αυτές τις παλιές εμπειρίες και να τις συγκρίνεις με όσα έχεις κάνει εώς σήμερα. Το να μιλάω για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα, με κάνει να νιώθω πως έχω κάνει ένα μεγάλο βήμα, όμως πιστεύω πως και με το κίνημα #metoo δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Θα βγουν πολλές ιστορίες στην φόρα, που ούτε καν φανταζόμασταν», καταλήγει η τραγουδίστρια.

The Na-Na Song -- Sheryl Crow







Ειδήσεις σήμερα: 

Ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν στις Βρυξέλλες: Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές

Αποκλειστικό: Η απόφαση που ξεμπλοκάρει τις αποζημιώσεις Covid για τις υπεκμισθώσεις ενοικίων

Εμβολιασμοί: Τα σενάρια για «προνόμια» και υποχρεωτικότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης