Το Cook Beef βλέπει Euro και πάει παραλία!

Το Cook Beef βλέπει Euro και πάει παραλία!

Απόψε στις 18:20 στο Star η πιο ανατρεπτική μαγειρική παρέα της ελληνικής τηλεόρασης προτείνει τα πιο νόστιμα πιάτα για τoυς λάτρεις της μπάλας και μαγειρεύει πλάι στο κύμα χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

cook_beef_main_126
Το αγαπημένο μας MasterChef μπορεί να τελείωσε αλλά το Εuro είναι προ των πυλών και ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης ετοιμάζουν, εύκολα και γρήγορα, τις πιο απολαυστικές γεύσεις.

Τι θα φάμε βλέποντας αγώνα;
Το ερώτημα που απασχολεί όλους τους λάτρεις της μπάλας κάθε φορά που θέλουν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ομάδες τρώγοντας κάτι νόστιμο βρίσκει τις απαντήσεις του απόψε στην κουζίνα του Cook Beef.

Οι πέντε σεφ προτείνουν τέσσερις διαφορετικές συνταγές και αποδεικνύουν ότι όταν έχουμε όρεξη και δημιουργική διάθεση δεν χρειαζόμαστε delivery.

COOK BEEF - trailer Σάββατο 12.6.2021

Τα μυστικά του απόλυτου σοκολατένιου γλυκού
Ποιο είναι το ιδανικό συνοδευτικό για έναν χαλαρό, απογευματινό καφέ;
Κλείσιμο
Φρεσκοψημένα, σοκολατένια brownies! Ο Σταύρος μας μαθαίνει τα μυστικά αυτού του πληθωρικού γλυκού που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία!
Καλοκαίρι και παραλία πάνε μαζί, γι αυτό και ο Νίκος αποφασίζει να μυήσει τα υπόλοιπα αγόρια στον κόσμο του camping. Θα τα καταφέρει άραγε; Λίγο η θάλασσα, λίγο ο ήλιος, η όρεξη της παρέας ανοίγει για… καλαμαράκια φυσικά!

Ο Νίκος με τον Μάνο αποφασίζουν να μαγειρέψουν, πλάι στο κύμα, μια πραγματικά πρωτότυπη εκδοχή του αγαπημένου θαλασσινού. Φτιάχνουν λοιπόν καλαμαράκια με σελινόριζα, σπανάκι και μελάνι σουπιάς.

Cook Beef 12/6 (αποκλειστικό απόσπασμα)

Η τιτανομαχία των λουκουμάδων
Ο Χρήστος, νικητής του προηγούμενου beef, επιλέγει για αντίπαλο τον Μάνο και σαν γνήσιοι παλαιστές σούμο θα δώσουν μάχη σώμα με σώμα για τους πιο λαχταριστούς λουκουμάδες. Ποιος θα κατακτήσει το «ντόχιο» της κουζίνας;















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης