Σύντροφος Τζορτζ Μάικλ: Κέρδισε την αποζημίωση για την περιουσία των 98 εκατ. δολαρίων

Σύντροφος Τζορτζ Μάικλ: Κέρδισε την αποζημίωση για την περιουσία των 98 εκατ. δολαρίων

Ο τραγουδιστής δεν τόν συμπεριέλαβε στη διαθήκη του - Έχασε όλη του την περιουσία συντηρώντας εκείνον και την οικογένειά του

george-main
Ο πρώην σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, Κέννυ Γκος κέρδισε τη δίκη για αποζημίωση του από την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, αφού μοιράστηκε μαζί του ολόκληρη την περιουσία του αξίας 98 εκατ. δολαρίων, όπως ισχυρίζεται.

Ο έμπορος έργων τέχνης δήλωσε πως η 13χρονη σχέση τους ήταν ο λόγος να εγκαταλείψει την καριέρα του, καθώς ο σύντροφος ήθελε από εκείνον να έχει το ρόλο της «νοικοκυράς», γεγονός που επιβεβαιώνουν και άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον. Υποστηρίζει επίσης, πως συντηρούσε την αδερφή, καθώς και τον πατέρα του σταρ, στέλνοντας τους σε μηνιαία βάση 15.000 δολάρια. Το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να μείνει απένταρος.



Η δίκη ξεκίνησε όταν δημοσιοποιήθηκε η κληρονομιά, που άφησε ο Τζορτζ Μάικλ μετά τον ξαφνικό του θάνατο, όταν και διαπιστώθηκε πως δεν είχε αφήσει τίποτα στον σύντροφο του, μετά από όσα έκανε για εκείνον. Αρχικά, η οικογένειά του δε δέχτηκε τους ισχυρισμούς του και προχώρησε την υπόθεση στα δικαστήρια, διεκδικόντας  «ό,τι τούς ανήκει».

Στο μεταξύ, το γεγονός ότι η αδερφή του Τζορτζ Μάικλ, Μέλανι, απεβίωσε το 2019 δημιούργησε αρχικά πολλές δυσκολίες στην εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς ορισμένοι από τους ισχυρισμούς και των δύο πλευρών δεν μπορούσαν να επιβεβαιωθούν. Τα πράγματα όμως, δεν πήγαν όπως τα περίμενε η οικογένεια του τραγουδιστή, καθώς όλα τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν υπέρ του  Γκος.

Κλείσιμο
goss


Θέλοντας, λοιπόν, να αποφύγουν το δημόσιο σκάνδαλο, οι συγγενείς του συμφώνησαν στο να αποζημιώσουν τον πρώην σύντροφο του Τζορτζ Μάικλ με ένα γενναιόδωρο ποσό, το οποίο αποφασίστηκε να μην αποκαλυφθεί, παρά μόνο στους δικηγόρους  και των δύο πλευρών.




Ειδήσεις σήμερα: 

Άρση lockdown: Όλα όσα αλλάζουν την Παρασκευή σε μετακινήσεις και λιανεμπόριο

Νέα Σμύρνη: Έκαναν κορωνοπάρτι στην πλατεία και... μαχαίρωσαν περαστικό που τους έκανε παρατήρηση

Εμβόλιο: Τι θα συμβεί αν κάποιος κάνει πρώτη δόση AstraZeneca και δεύτερη Pfizer;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης