Survivor: Ο Τζέιμς την κάνει και φέρνει τα πάνω, κάτω

Survivor: Ο Τζέιμς την κάνει και φέρνει τα πάνω, κάτω

Παρατείνεται για ένα ακόμη μήνα το ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο - Καλά που έχουμε και τα ριάλιτι για να συντηρείται η αναστάτωση και να επιβεβαιώνεται ο κανόνας, πως στην τηλεόραση πάντα το μικρό θα γίνεται μεγάλο

james343
Είναι πραγματικά αστείο και ταυτόχρονα τραγελαφικό αυτό που συμβαίνει με την ανακοίνωση της παράτασης της προβολής του «Survivor» κατά ένα μήνα. Ακόμη και εκπομπές που έχουν ξεχάσει τι σημαίνει σκαλέτα και μόνο στα συρτάρια της ντουλάπας των παικτών δεν έψαξαν προκειμένου να κάνουν θέμα, σήκωσαν το λάβαρο της επανάστασης. Υπερασπίζονται, λέει, τα δικαιώματα των παικτών… Μνήσθητί μου, Κύριε.

Ποιος τους είπε ότι τους έδεσαν πισθάγκωνα στην παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας και γιατί πιστεύουν ότι αν κάποιος δεν θέλει τότε θα μείνει; Θα πάρει την βαλίτσα του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ζήσει με τα λεφτά που μάζεψε, και να απολαύσει το Greek το Summer.

james


Κλείσιμο
Από την άλλη, ας θυμηθούμε τι εστί ιδιωτική τηλεόραση. Μια αγορά άκρως ανταγωνιστική, η οποία έχει φάει ξεγυρισμένα χαστούκια λόγω πανδημίας και προσπαθεί να αδράξει κάθε ευκαιρία για υψηλή τηλεθέαση. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ο ΣΚΑΪ, ο οποίος έχει το νούμερο ένα ριάλιτι της σεζόν; Να πει, δεν βαριέσαι, ας το λήξουμε για να μην πικραθεί ο ανταγωνισμός; Ελάτε, βρε παιδιά. Εγώ πιστεύω ότι αν μπορούσε θα το έφτανε και Αύγουστο. Αλλά απέναντι από ένα Euro που θα μονοπωλήσει το ανδρικό ενδιαφέρον, σερβίρει ένα δημοφιλές ριάλιτι με εξασφαλισμένη επιτυχία. Μπίνγκο.

Ο Τζέιμς που δεν ήθελε να μείνει, μάζεψε τα μπογαλάκια του και τους είπε «Γκουντμπάι, Ατζούν». Πήγε στο ξενοδοχείο, διαπραγματεύεται με την παραγωγή και εκτός απρόοπτου θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής. Την απόφασή του επικρότησαν ο αδελφός του και η αδελφή του με ποστ στο Instagram. Αν και, όπως έγινε γνωστό, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για αύξηση των αποδοχών τους, κάποιοι δεν πείστηκαν. Εν αναμονή και της απόφασης του Νίκου Μπάρτζη…

Εντωμεταξύ στην «Φάρμα» του ΑΝΤ1, η οποία πέτυχε εντυπωσιακή τηλεθέαση την προηγούμενη εβδομάδα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κυριακή Κατσογρεσάκη με την διαδικασία του ντους με στρινγκ ήρθαν να επιβεβαιώσουν ένα σοφό ρητό το οποίο αφορά όλους όσοι καταδικάζουν τα ριάλιτι των ανταγωνιστών για χαμηλή αισθητική και τερτίπια για τα νούμερα: «Μεγάλη μπουκιά φάε…».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbaas9q9snp5-sf)


katso


Υπάρχει ένα κανάλι, πολύ μεγάλο κανάλι, το οποίο εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε τρομερή αναστάτωση καθώς αποφάσισε να αλλάξει ριζικά την πρωινή ζώνη του. Τι μετράνε; Εμπορικό εκτόπισμα… Ετσι το λένε στην τηλεοπτική γλώσσα και πιάτσα.

Στο Open αποφάσισαν να επαναλάβουν το «Κόκκινο ποτάμι», που σκηνοθέτησε ο Μανούσος Μανουσάκης πέρυσι, μέσα από τέσσερις ειδικά μονταρισμένες, τηλεταινίες, που έχουν προγραμματιστεί στις 17, 18, 19 & 20 Μαΐου, στις 21.00. Ωραία πρωτοβουλία.

Κουιζάρα, ζεστή και αχνιστή: Ποιο μέλος πάνελ το οποίο θεωρείται σίγουρο για την επόμενη σεζόν περιμένει την λήξη της εκπομπής για να ανακοινώσει πως κουνάει μαντήλι για απέναντι;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης