Πάνος Καλλίδης: Το «σενάριο» του φετινού Survivor και ο χαρακτήρας της Άννας Μαρίας Βέλλη

Πάνος Καλλίδης: Το «σενάριο» του φετινού Survivor και ο χαρακτήρας της Άννας Μαρίας Βέλλη

Ο πρώην Survivor μίλησε ανοιχτά στον Νίκο Μουτσινά

panos-kalidis-2
Ο Πάνος Καλλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι». Ο πρώην Survivor μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα ο Πάνος Καλίδης αναφέρθηκε στην Mπλε ομάδα, αλλά και στην γνωριμία που είχε με κάποιους παίκτες πριν μπουν στο Survivor.

«Με την Μαριαλένα τυχαίνει να την ξέρω από έξω, το αγόρι που έχει εδώ τυχαίνει να γνωριζόμαστε, γιατί ο Γιώργος γνωρίζεται με την Λεάννα είναι συνεργάτες. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και η Μαριαλένα και ο Σάκης και ο Ταβλαδάκης. Με τον James, την Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη ήμασταν πολύ κοντά και ξαφνικά με την έλευση των νέων παιδιών επικρατούσε ένα σενάριο ότι είμαστε μακριά από την ένωση και σκεφτόμασταν πιο πιεστικά. Εγώ πιεζόμουν με την καινούργια τετράδα ξέφευγα και πέρναγα ωραία ξεκολλούσε το μυαλό μου», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής εξήγησε πώς αποφάσισε να μπει στο Survivor, αλλά εξέφρασε και την άποψη του για την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Το σενάριο ήταν ότι θα παίξουν φέτος με χαρακτήρες γιατί εγώ δεν είμαι και αθλητικός άνθρωπος, εγώ όταν έκανα το casting τους ρώτησα τι είδατε σε εμένα γιατί πίνω, καπνίζω και δεν αθλούμαι. Μου είπαν ότι ήθελαν χαρακτήρες και τους ενδιέφερε ο δικός μου… Οι κακουχίας, η πείνα, η απομόνωση σε κάνει να σκέφτεσαι περίεργα, μέσα τα βλέπεις αλλιώς… Η Άννα Μαρία ήταν ξεχωριστός χαρακτήρας είχε την δική της σκέψη και μπορεί να μην ταίριαζε με κάποιους ανθρώπους».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ca9vj1d1578p-sf)
Κλείσιμο


Eιδήσεις σήμερα 

Τα νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας και της εργασίας για τον Απρίλιο 

Θρίλερ με το Ever Given: Πλέει και πάλι - Προηγουμένως είχε μπλοκάρει ξανά τη διώρυγα του Σουέζ 

Μετρό - Γραμμή 4: Υπογράφηκε η σύμβαση - Πού θα στηθούν τα εργοτάξια 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης