Διαπληκτίστηκαν στον αέρα Κούγιας - Τσιμτσιλή για Λιγνάδη: Γνωρίζετε τη δικογραφία; Πώς παίρνετε θέση;

Διαπληκτίστηκαν στον αέρα Κούγιας - Τσιμτσιλή για Λιγνάδη: Γνωρίζετε τη δικογραφία; Πώς παίρνετε θέση;

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου σκηνοθέτη και οι απαντήσεις του στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας

Όλα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή
Ο Αλέξης Κούγιας είναι από χθες ο νέος συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στον αέρα του Happy Day για τον πελάτη του.

«10.30 θα πάρω τη δικογραφία. Είμαι καθ’ οδόν για την υπεράσπιση ενός κατηγορουμένου στο Εφετείο. Κατά τις 10.30 θα έχω μια διακοπή για να πάρω τη δικογραφία. Αφού τη μελετήσω, θα έχω μία ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά στα στοιχεία, πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη. Έχω μόνο την άποψη του κ. Λιγνάδη, έχω την άποψή του για τους δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι δύο φερόμενοι ως βιασθέντες πριν από χρόνια από αυτόν, και για τη φερόμενη ως μάρτυρα, μία 40χρονη κυρία», είπε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Αλέξης Κούγιας, ο γιος του οποίου με ανάρτησή του αποκάλυψε ότι η οικογένεια δέχεται απειλές.

Στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος εξήγησε πως ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός και στόχος είναι η Λίνα Μενδώνη. «Ο στόχος στην υπόθεση δεν είναι ο κύριος Λιγνάδης. Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Ο στόχος είναι η κ. Μενδώνη και η κυβέρνηση. Ο στόχος είναι οι αποφάσεις που παίρνει η κ. Μενδώνη για την απεμπλοκή του έργου στο Ελληνικό. Ο κύριος Λιγνάδης είναι κατηγορηματικός ότι είναι αθώος».

Ένταση ανάμεσα σε Κούγια - Τσιμτσιλή

Τότε ήταν που αντέδρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία αφού ζήτησε συγγνώμη που παρεμβαίνει στο λόγο του θέλησε να του κάνει κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις για την υπόθεση.

Τότε ο κ. Κούγιας, φανερά ενοχλημένος από την παρέμβασή της, είπε: «Παρεμβαίνετε και δεν θα καταλάβει ο κόσμος. Δεν είναι ωραίο να μιλάτε, όταν μιλάει κάποιος συνομιλητής σας. Με διακόπτετε», και εξακολούθησε να μιλάει για την υπόθεση.

Στη συνέχεια ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε στους μηνυτές του λέγοντας ότι εμφανίστηκαν με τα αρχικά των ονομάτων τους στα Μέσα και «κονιορτοποιούν τον διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου με αυτόν τον τρόπο».

Η παρουσιάστρια του Happy Day παρενέβη αμέσως λέγοντάς του πως αυτό συμβαίνει για λόγους προσωπικών δεδομένων.

«Γνωρίζετε τη δικογραφία; Εγώ έχω μιλήσει με τον κ. Λιγνάδη. Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; Επειδή πρέπει να μπω στο δικαστήριο, είναι 9 η ώρα, θα τα ξαναπούμε» απάντησε ο κ. Κούγιας και πριν προλάβει να τον ρωτήσει κάτι άλλ της έκλεισε το τηλέφωνο.

Όλα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή


Δείτε βίντεο: Διαπληκτίστηκαν στον αέρα Κούγιας - Τσιμτσιλή για Λιγνάδη: Γνωρίζετε τη δικογραφία; Πώς παίρνετε θέση;
Διαπληκτίστηκαν στον αέρα Κούγιας - Τσιμτσιλή για Λιγνάδη: Γνωρίζετε τη δικογραφία;
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Συνελήφθη η σύζυγος του μεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών «Ελ Τσάπο»

Μπάιντεν: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 500.000 θυμάτων της πανδημίας

Γεωργουλέας: Αποφασίσαμε με τον Λιγνάδη να λύσουμε τη συνεργασία μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης