Με τις καταγγελίεςγια σεξουαλική κακοποίηση, παρενόχληση και κακοποιητική συμπεριφορά να διαδέχονται η μία την άλλη στον χώρο του ελληνικού θεάματος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επέλεξε να απευθυνθεί και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ζητώντας τη δραστική παρέμβασή τους.
Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στο instagram, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Ερώτηση κρίσεως: Γιατί επικοινωνήσατε, όπως ο ίδιος είπατε στη σελίδα σας στο Facebook με τη Σοφία Μπεκατώρου, όταν βγήκε στην επιφάνεια το τραγικό συμβάν της, ενώ για τις τόσες τραγικές επίσης ιστορίες και καταγγελίες που ακούγονται από γυναίκες και άνδρες στον καλλιτεχνικό χώρο δεν έχετε κάνει μια σχετική δήλωση; Με σεβασμό πάντα στο πρόσωπό σας και στο αξίωμά σας».
Και απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συνέχισε: «Εύχομαι να φανεί αντάξια και σε αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.