The Mandalorian: Απολύθηκε από τη σειρά η Τζίνα Καράνο - Η ανάρτηση για τους εβραίους που προκάλεσε οργή!

The Mandalorian: Απολύθηκε από τη σειρά η Τζίνα Καράνο - Η ανάρτηση για τους εβραίους που προκάλεσε οργή!

Η Lucasfilm χαρακτήρισε αποκρουστικά όσα ανέφερε σε ανάρτησή της η πρώην αθλήτρια MMA και ηθοποιός

SLIDER
Εκτός της σειράς «Τhe Mandalorian» είναι πλέον η δεξιών πεποιθήσεων ηθοποιός και πρώην αθλήτρια Μικτών Πολεμικών Τεχνών (MMA) Τζίνα Καράνο.

Σύμφωνα με το Associated Press, η απόλυση της 38χρονης από την πετυχημένη σειρά του Disney+ που ανήκει στο «σύμπαν» του Star Wars ήρθε ως αποτέλεσμα του σάλου που προκάλεσε μια ανάρτησή της στα social media. Στο εν λόγω post, η ηθοποιός επιχειρούσε να κάνει παραλληλισμούς ανάμεσα στις μαζικές διώξεις και δολοφονίες εβραίων στο Ολοκαύτωμα και το τρέχον πολιτικό κλίμα στις ΗΠΑ!

Εκπρόσωπος της Lucasfilm γνωστοποίησε σε δήλωση την Τετάρτη ότι η Καράνο δεν εργάζεται πλέον για την εταιρεία παραγωγής, και «δεν υπαρχουν σχέδια για να επιστρέψει στο μέλλον». «Οι αναρτήσεις της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αμαυρώνουν τη μνήμη ανθρώπων βάσει της πολιτισμικής και θρησκευτικής τους ταυτότητας είναι αποκρουστικές και απαράδεκτες», συμπληρώνει η δήλωση.

anartisi-3


Σύμφωνα με το Variety, το πρακτορείο ταλέντων UTA που εκπροσωπούσε μέχρι πρότινος την ηθοποιό επίσης διέκοψε τη συνεργασία μαζί της, ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης ανάρτησης.

Κλείσιμο
Η Καράνο δέχτηκε έντονες επικρίσεις στο διαδίκτυο εξαιτίας ενός post στα Instagram Stories της, όπου ανέφερε τα εξής: «Οι εβραίοι ξυλοκοπήθηκαν στους δρόμους, όχι από Ναζί στρατιώτες αλλά από τους γείτονές τους... ακόμα και απο παιδιά. Επειδή η ιστορία δέχεται τροποποιήσεις, πολλοί άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται σήμερα ότι προτού φτάσουμε στο σημείο οι Ναζί στρατιώτες να συγκεντρώνουν με ευκολία χιλιάδες εβραίους, η κυβέρνηση προηγουμένως είχε κάνει τους ίδιους τους τους γείτονες να τους μισούν, απλά και μόνο επειδή είναι εβραίοι. Πώς διαφέρει αυτό από το να μισείς κάποιον για τις πολιτικές του πεποιθήσεις;».

anartisi-1


H Καράνο, που υποδυόταν τον χαρακτήρα της «Κάρα Ντιουν» στο Mandalorian, διέγραψε την ανάρτησή της, όχι όμως πριν προλάβουν κάποιοι να κρατήσουν το screenshot και να το κοινοποιήσουν σε όλες τις πλατφόρμες των social media. Σύντομα η ανάρτηση έγινε viral, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις και χλευασμό, και φέρνοντας το hashtag #FireGinaCarano ψηλά στα trends.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 38χρονη πρώην αθλήτρια του MMA έχει προκαλέσει αντιδράσεις online με τις πολιτικές της - και όχι μόνο - τοποθετήσεις. Στο παρελθόν, η Καράνο είχε κοροϊδέψει με αναρτήσεις της όσους φορούν μάσκα εν μέσω της πανδημίας και είχε αναπαράγει αβάσιμους ισχυρισμούς περί απάτης στις αμερικανικές εκλογές του 2020.

anartisi-2


Την Τετάρτη, πριν ανακοινωθεί η διακοπή της συνεργασίας της με τη Lucasfilm, η ηθοποιός είχε ποστάρει μια φωτογραφία ως Instagram story που περιλάμβανε τη φράση «Ο Τζεφ Έπσταϊν δεν αυτοκτόνησε», μια αναφορά που παραπέμπει σε θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον θάνατο του παιδόφιλου δισεκατομμυριούχου.


Ειδήσεις σήμερα 

Sex and the City: Έτσι θα εξηγηθεί η απουσία της «Σαμάνθα» από το reboot!

Και η «Ρος» του Game of Thrones κατηγορεί τον Μέριλιν Μάνσον για κακοποίηση - «Με κυνήγησε με τσεκούρι»

Μπλόκα σε δρόμους από νωρίς: Ποιες βεβαιώσεις ισχύουν - Τι προβλέπεται για τηλεργασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης