Survivor - Η απάντηση Καλίδη για το λάδι: Δεν το έκλεψα ποτέ!

Survivor - Η απάντηση Καλίδη για το λάδι: Δεν το έκλεψα ποτέ!

Η αντίδραση του Τριαντάφυλλου

kallidis_copy_2
Ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor στο στόχαστρο καθώς οι πρώην συμπαίκτες του, Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος, τον κατηγόρησαν ότι έκλεβε το λάδι. Τη συνέχεια για το θέμα η μπλε και η κόκκινη ομάδα βρέθηκαν στο Συμβούλιο και συζητήσαν για το συγκεκριμένο γεγονός. Τον λόγο πήρε αρχικά ο Τριαντάφυλλος…

«Κάποια στιγμή ψάχναμε λάδι για να κάνουμε πιτάκια και δεν είχαμε και λάδι και δυστυχώς ο Πάνος το έκρυψε. Ή το έπαιρνε από τις προμήθειες ή το βρήκε, που δύσκολα θα μπορούσε να βρει».

Τότε ο Πάνος Καλίδης δεν έμεινε απτόητος και ξέσπασε για τις κατηγορίες εις βάρος του: «Δεν έκλεψα ποτέ λάδι. Είμαι έτοιμος να σκάσω για αυτό που κατηγορούμαι. Για το λάδι ήταν υπεύθυνος κάποιος κάθε βδομάδα. Την εβδομάδα που υποτίθεται χάθηκε το λάδι, νομίζω υπεύθυνη ήταν η Κάτια. Την επόμενη είπα αν θέλετε να μπω εγώ υπεύθυνος που ξέρω. Το πήρα εγώ και είχαμε περίσσεμα. Ντροπή τους, μόνο αυτό λέω, ντροπή τους αν με έχουν βάλει σε ένα τέτοιο λούκι! Γιατί εγώ κλέφτης δεν υπήρξα ποτέ! Ας ορκιστούν και στα παιδιά τους αν έχει βρεθεί στην καλύβα λάδι. Ντροπή τους, μόνο αυτό έχω να πω».

Αμέσως, τον λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος προκειμένου να απαντήσει! «Μπορεί να είναι ντροπή μας, Πάνο, αλλά η αλήθεια όπως έχω πει πολλές φορές πονάει. Στην καλύβα το λάδι το βρήκε η Ασημίνα, δεν πήγα εγώ να το βρω. Λες για μένα ντροπή αλλά είπε ο Περικλής όλη η ομάδα η πρώην να μιλήσουμε. Έχεις μια επίθεση σε μένα μόνο χωρίς λόγο».

«Θέλουν να με ενοχοποιήσουν», τόνισε ο Πάνος Καλλίδης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8sl96wxpy0x-se)

Ειδήσεις σήμερα:

Εξομολόγηση Μπεκατώρου: Προσπάθησε να μου πει ότι δεν έγινε βιασμός

Survivor: Αλλαγές, κατηγορίες και υποψήφια προς αποχώρηση η Ασημίνα Ιγγλέζου

Μόσιαλος για εμβόλιο: Απίθανο να θέσει σε κίνδυνο το παιδί που θηλάζει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης