Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Η πρώτη φορά που ποζάρουν αγκαλιά με τις δύο κόρες τους
Η μικρότερη κόρη του ζευγαριού είναι μόλις ενός μηνός και η μεγαλύτερη ενός έτους
Για το εξώφυλλο του περιοδικού «Hello» φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί στο σπίτι τους ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, αγκαλιά με τις δύο κόρες τους.
Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ο χρυσός Ολυμπιονίκης και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής υποδέχτηκαν τη δεύτερη κόρη τους.
«Αρχικά σχεδιάζαμε να παντρευτούμε τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά το αναβάλαμε λόγω της δεύτερης εγκυμοσύνης. Τελικά θα παντρευτούμε τον Δεκέμβριο του 2021» αποκάλυψε το ζευγάρι για την τέλεση του θρησκευτικού γάμου τους.
Μάλιστα θα βαφτίσουν και τις δύο κόρες τους στα τέλη Μαΐου. «Την πρωτότοκη θα την ονομάσουμε Σοφία και τη δευτερότοκη Ελένη. Είναι αντίστοιχα τα ονόματα της μαμάς του Λευτέρη και της δικής μου μαμάς» αποκάλυψε η Βασιλική Μιλλούση.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.