Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Περιμένοντας τη δεύτερη κόρη τους γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια της μεγαλύτερης
Η κόρη τους Σοφία έγινε σήμερα ενός έτους
Σχεδόν ένα μήνα πριν υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους – αναμένεται μέχρι το τέλος του 2020- οΛευτέρης Πετρούνιας και ηΒασιλική Μιλλούσηγιορτάζουν σήμερα τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Σοφίας.
Η εγκυμονούσα πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής κοινοποίησε στο instagram ένα κολάζ οικογενειακών στιγμών μαζί με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη σύζυγό της και την κόρη τους, γράφοντας: «Μια εικόνα, ένας χρόνος δεν ξέρω πόσες μοναδικές λέξεις… Ένα έχω να πω, ό,τι θεωρούσα κλισέ είναι πια η ευτυχία μου! @eleftherios_petrounias σ’ ευχαριστώ που είσαι κάθε μέρα όλο και πιο καλός μπαμπάς, να χαιρόμαστε την μικρή μας Σοφία!».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.