Εξετάζεται το ενδεχόμενο βλάβης ή διαρροής ρεύματος από τον θερμοσίφωνα, σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση - H οικογένεια κατοικεί μόνιμα στην Ιρλανδία και βρισκόταν στο νησί για διακοπές
Τραγωδία σημειώθηκε στην Κίμωλο, όταν 17χρονος έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από ηλεκτροπληξία την ώρα που πήγε να κάνει μπάνιο.
Οπως μεταδίδει το cyclades24.gr, το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 9 Αυγούστου, στο σπίτι όπου διέμενε με τη μητέρα του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια κατοικεί μόνιμα στην Ιρλανδία και βρισκόταν στο νησί για διακοπές.
Με βάση όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο, ο ηλεκτρικός πίνακας δεν διέθετε ρελέ διαφυγής που αποτελεί μηχανισμό ασφαλείας.
Στο μικροσκόπιο η ηλεκτρολογική εγκατάσταση
Το σπίτι φέρεται να είναι παλαιάς κατασκευής, ενώ - σύμφωνα με τις ίδιες πηγές - η ηλεκτρολογική του εγκατάσταση χρονολογείται πριν από τη δεκαετία του 1970.
Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο βλάβης ή διαρροής ρεύματος από τον θερμοσίφωνα. Η σορός μεταφέρθηκε στον Πειραιά για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η έρευνα για το συμβάν και για τυχόν ευθύνες βρίσκεται σε εξέλιξη.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα