ΗΜαρία Σολωμού σε δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. «Όχι, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο. Με φοβίζουν τα εμβόλια είτε είναι για covid είτε είναι για ιλαρά. Είμαι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά. Είμαι πάρα πολύ αρνητική για 1.500 λόγους που δεν θα τους πω. Πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από μια ηλικία και πάνω που είναι ευπαθείς ομάδες και κινδυνεύουν» είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Ευτυχείτε».
Όσον αφορά στα φετινά Χριστούγεννα και το πώς θα τα περάσει, λόγω κορωνοϊού, η γνωστή ηθοποιός αναρωτήθηκε: «Δεν έχω καταλάβει πώς θα περάσω τα Χριστούγεννα και με στενοχωρεί γιατί είμαι Christmas person. Έχω μια απορία. Εγώ θέλω να κάνω Πρωτοχρονιά με τον γιο μου. Πώς θα γίνει να κάνω Πρωτοχρονιά με τον γιο μου και τον μπαμπά του; Γιατί να πρέπει να μείνω στο σπίτι του πρώην συντρόφου μου; Δεν μπορώ να γυρίσω σπίτι μου μετά την Πρωτοχρονιά; Με υποχρεώνεις το παιδί μου να κάνει γιορτές ή με τον έναν ή με τον άλλον. Εμείς είμαστε Σουηδοί και κάνουμε όλοι μαζί Πρωτοχρονιά. Θα χωρίσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.