Ο Τιμολέων Διαμαντής ήταν ο νικητής τουMasterchef 2.Ονεαρός σεφμίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και σχολίασε τα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του Masterchef 4.
«Για αρχή να το χαρούν, να το ζήσουν γιατί κάποια στιγμή τελειώνει όλο αυτό και πρέπει να επιστρέψεις στους κανονικούς ρυθμούς. Έχει ημερομηνία λήξης. Το δύσκολο πια με την τηλεόραση είναι ότι είμαστε πολλοί, βγαίνει το ένα άτομο μετά το άλλο, το MasterChef γίνεται κάθε χρόνο, οπότε δεν προλαβαίνεις να δείξεις πολλά πράγματα. Νομίζω ότι κάποιος πρέπει να κοιτάει τη διάρκεια, δηλαδή που θα φτάσει σε δέκα χρόνια», ανέφερε σε σχέση με τους φιναλίστ, τονίζοντας ότι θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια στο χώρο.
Ο ταλαντούχος μάγειρας αποκάλυψε επίσης και το πώς αξιοποίησε τα 50.000 ευρώ που κέρδισε.
«Γύρισα γύρω στις 15 χώρες. Έκανα πάρα πολλά ταξίδια, πήγα σε κάποια σεμινάρια, πήγα έφαγα σε αστεράτα εστιατόρια να πάρω εικόνες. Αυτό βοηθάει πάρα πολύ, όχι εκείνη την στιγμή, όταν κάνεις ένα project δικό σου, οι εικόνες βγαίνουν αυτόματα. Δημιουργείς χωρίς να το καταλάβεις. Αν θες να προχωρήσεις, πρέπει να ταξιδέψεις».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.