Με μία ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιάννης Στάνκογλου διαμαρτύρεται δημόσια για την έντονη και «άτσαλη» όπως τη χαρακτηρίζει παρουσία της Αστυνομίας τις τελευταίες μέρες στο κέντρο της Αθήνας και απευθύνεται προσωπικά προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη.
Ο ηθοποιός που μαζί με τη σύζυγό του, σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη- Knutsen έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη 10χρονη Φοίβη και τον 5,5 ετών Φίλιππο, αναφέρει στη δημοσίευσή του: «Ονομάζομαι Στάνκογλου Γιάννης ζω στο κέντρο της Αθήνας έχω δυο παιδιά περπατάμε και προσπαθούμε να χαρούμε κάθε μέρα το κέντρο της Αθήνας ...και πριν τον κορωνοϊό ... Αυτές τις μέρες υπάρχει αστυνομία που με κάποιον τρόπο λειτουργεί άτσαλα και ο απλός έλεγχος γίνεται λες και ζούμε σε μη δημοκρατικό κράτος ...ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.... Κρύψτε τα όπλα γιατί τα παιδιά μας είναι στον δρόμο κ Χρυσοχοΐδη ΑΚΟΥΣ ;;;; Έχεις παιδιά;;;;».
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.