Αρκετοί οίκοι μόδας μετά την πανδημία, έστρεψαν το ενδιαφέρον και την παραγωγή τους τόσο σε μάσκες όσο και σε στολές για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Σε μάσκες που προστατεύουν αλλά με μοναδικό design προσανατολίστηκε και ηΜαρέβα Μητσοτάκη, με τους συνεργάτες της. Έτσι η Zeus + Dione απο τη Δευτέρα θα διαθέτει μάσκες σε περιορισμένο αριθμό όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου στο instagram.
Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η εταιρεία θέλοντας να συμβάλλει με τον τρόπο της στην ενίσχυση και την προστασία του νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας, απέναντι στην πανδημία, είχε ανακοινώσει τη δωρεά2000πιστοποιημένων μασκών προστασίας των ματιών.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας