Μόρια: Νέο μαχαίρωμα μεταξύ μεταναστών

Μόρια: Νέο μαχαίρωμα μεταξύ μεταναστών

Ο δράστης συνελήφθη άμεσα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση αστυνομικών της Ασφαλείας Μυτιλήνης

moria_camp_1
Την ώρα που παραμένει ασύλληπτος ο νεαρός δολοφόνος ενός ανήλικου μετανάστη στη Μόρια της Λέσβου, άλλο ένα αιματηρό περιστατικό αναστάτωσε το hot spot με τον σοβαρό τραυματισμό ενός 29χρονου αλλοδαπού. Αυτή τη φορά, όμως, ο δράστης συνελήφθη άμεσα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση αστυνομικών της Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Δράστης είναι ένας 23χρονος, ο οποίος διαπληκτίστηκε για άγνωστο λόγο με το θύμα μέσα στην δομή παραμονής αλλοδαπών και τον τραυμάτισε σοβαρά με αιχμηρό αντικείμενο. Ο 29χρονος μετανάστης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου νοσηλεύεται. Ο 23χρονος αλλοδαπός ταυτοποιήθηκε αμέσως, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκε μια μεταλλική λάμα μήκους 20 εκατοστών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η έρευνα για την σύλληψη ενός 20χρονου αλλοδαπού που τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο έναν 16χρονο στη Μόρια, την περασμένη Τρίτη. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, όμως τα ξημερώματα της Τετάρτης υπέκυψε στα τραύματα του. Η Ασφάλεια Μυτιλήνης ταυτοποίησε ως δράστη τον 20χρονο, ο οποίος αναζητείται ακόμη.

Ειδήσεις σήμερα:

Η ΕΛ.ΑΣ. παρέλαβε 264 νέα οχήματα

Καιρός: Διήμερη κακοκαιρία με ισχυρότατους ανέμους - Έως και 10 μποφόρ στην Κρήτη και 28 βαθμοί Κελσίου

Χαλκιδική - Ναρκωτικά: Κυκλοφορούσαν χωρίς βεβαίωση και... με μισό κιλό κάνναβης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης