Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στους 92, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε ένας 72χρονος άνδρας στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.
Το απόγευμα της Παρασκευής ένας 47χρονος άνδρας είχε απεβίωσε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Κατά πληροφορίες, είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ στις 8 Απριλίου και είχε υποκείμενα νοσήματα (λέμφωμα, αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών το 2019, πνευμονική εμβολή).
Νωρίτερα το απόγευμα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού έφτασαν τα 2.011, όπως είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ 77 άνθρωποι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.