Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν πτοεί τους «κυνηγούς» μετάλλων

Η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν πτοεί τους «κυνηγούς» μετάλλων

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συλλήψεις σε Αλεξανδρούπολη και Χανιά

xeiropedes_mak
Παρά τα μέτρα για τον περιορισμό των μετακινήσεων για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι «κυνηγοί» χαλκού συνεχίζουν τις λεηλασίες στον Έβρο! Τέσσερις από αυτούς συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη και, φυσικά, δεν είχαν καν συμπληρώσει τα απαραίτητα έντυπα!

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος το βράδυ της Παρασκευής και βρέθηκε φορτωμένο με μεγάλη ποσότητα χαλκού, η προέλευση του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί και η προανάκριση συνεχίζεται. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για κλοπή από κοινού, ενώ τους επιβλήθηκε και το πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων και το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε.

Αλλά και στα Χανιά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Τροχαίας δύο Έλληνες οι οποίοι παραβίασαν τα μέτρα για τον περιορισμό των μετακινήσεων και τους επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο. Όμως, στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν δέκα μεταλλικά εξαρτήματα από... καμινάδες, τα οποία δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν κι έτσι προσήχθησαν στην Ασφάλεια. Στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε ότι τα είχαν κλέψει τα ξημερώματα του Σαββάτου από μια επιχείρηση κι έτσι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ο Ιρανός «αναρχικός πρόσφυγας» που ζητούσε να οπλιστούν οι μετανάστες στον Έβρο

Θεσσαλονίκη: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε 22χρονο, στο Σέιχ Σου

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Πάτησα λάθος αριθμό» είπε ο Χαλκιδέος που ζήτησε άδεια άθλησης για να πάει για... σουβλάκια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης