Βράβευσαν την 12χρονη που έδειρε τον Αλγερινό επίδοξο βιαστή της

Βράβευσαν την 12χρονη που έδειρε τον Αλγερινό επίδοξο βιαστή της

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν απο περίπου ενάμιση μήνα στο Πέραμα, όταν ο 26χρονος Αλγερινός, μέλος εγκληματικής συμμορίας, επιτέθηκε στο 12χρονο κορίτσι τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι του

brabeio-12xroni-ekso
Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούσου-Κουνγκ Φου βράβευσε την Ιωάννα Διαμαντοπούλου για το θάρρος και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε στην αντιμετώπιση άσκησης βίας εναντίον της. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν απο περίπου ενάμιση μήνα στο Πέραμα, όταν ένας 26χρονος Αλγερινός, μέλος εγκληματικής συμμορίας, επιτέθηκε στο 12χρονο κορίτσι τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι του.

Ο δράστης παρακολουθούσε το θύμα του από τη στιγμή που το νεαρό κορίτσι επιβιβάστηκε στο λεωφορείο το οποίο οδηγούσε ο πατέρας της, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της.

Όταν η 12χρονη έφτασε στον προορισμό της χρειάστηκε να περπατήσει περίπου 40 περίπου μέτρα μέχρι να φτάσει στην εξώπορτα της οικείας της. Η μητέρα της είχε ειδοποιηθεί από τον πατέρα της κοπέλας να κατέβει στην είσοδο για να της ανοίξει την πόρτα και στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ο 26χρονος Αλγερινός πρόλαβε να της επιτεθεί, αρπάζοντας την από το στήθος.

brabeio-12xroni-3


Το νεαρό κορίτσι, που θεωρείται εξπέρ στις πολεμικές τέχνες και δη στο μαχητικό Wushu Kung Fu, ένα άθλημα που βασίζεται στις παραδοσιακές κινέζικες πολεμικές τέχνες και τη φιλοσοφία τους, δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται, αντίθετα αντέδρασε ενστικτωδώς και με μια κλοτσιά και δυο γροθιές κατάφερε να απωθήσει τον δράστη, σωριάζοντας τον αιμόφυρτο πάνω στο καπό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου.

Κλείσιμο
Ο 26χρονος Αλγερινός τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα καθώς επέβαινε σε άλλο λεωφορείο στη προσπάθεια του να διαφύγει.

Μερικές μέρες μετά η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του άντρα που της επιτέθηκε με σκοπό να ασελγήσει σε βάρος της. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και δη, των ανήλικων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων από την εγκληματική του δράση.

brabeio-12xroni-3


Μάλιστα πριν από λίγες μέρες η Ελληνική Ομοσπονδία Γούσου - Κουνγκ Φου βράβευσε την 12χρονη σε μια σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στη σχολή της «Fight Academy Peramatos» που ανήκει στον δάσκαλο πολεμικών τεχνών, Απόστολο Αποστολίδη, για τα τρία συνεχόμενα πανελλήνια πρωταθλήματα της αλλά και για το θάρρος και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε στην αντιμετώπιση άσκησης βίας εναντίον της.

Διαβάστε ακόμη:

Όταν η πολεμική τέχνη γίνεται απλά... τέχνη: Δείτε την εκπληκτική «χορογραφία» μαθητών Κουνγκ Φου από ψηλά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης