ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ηράκλειο: Αναβολή στη δίκη για τον ξυλοδαρμό του διασώστη του ΕΚΑΒ

Ηράκλειο: Αναβολή στη δίκη για τον ξυλοδαρμό του διασώστη του ΕΚΑΒ

Στις 10 Ιουνίου η εκδίκαση της υπόθεσης - Για πρόκληση σωματικής βλάβης κατά συρροή κατηγορούνται οι δυο δράστες, αθλητές του kick boxing - Στο πλευρό του 46χρονου θύματος οι συνάδελφοί του

ekav_main
Αναβλήθηκε για τις 10 Ιουνίου η εκδίκαση της υπόθεσης του άγριου ξυλοδαρμού διασώστη του ΕΚΑΒ στις 9 Φεβρουαρίου, από δύο «θερμόαιμους» νεαρούς, στο Ηράκλειο.

Οι δύο αθλητές του kick boxing που διώκονται για πρόκληση σωματικής βλάβης κατά συρροή, οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου προκειμένου να δικαστούν, ωστόσο, λόγω κωλύματος του δικηγόρου ενός των των δύο δραστών, η υπόθεση αναβλήθηκε εκ νέου.

Η υπόθεση μάλιστα επρόκειτο να εκδικαστεί πριν από δέκα ημέρες περίπου, ωστόσο, επειδή δεν υπήρχαν μέσα στην δικογραφία τα πορίσματα του ιατροδικαστή, η πρόεδρος του Δικαστηρίου αποφάσισε να την αναβάλλει και τότε.

Στο πλευρό του 46ρονου οι συνάδελφοι του

Εκτός από τους δύο νεαρούς, ηλικίας 22 και 23 χρόνων, στα δικαστήρια έδωσε το «παρών» και ο 46χρονος διασώστης, στο πλευρό του οποίου βρέθηκαν και σήμερα και οι συνάδελφοί του. Μάλιστα κηρύχθηκε τετράωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Παγκρήτιου Σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Μενέλαο Καρακωνσταντάκη, εκεί βρέθηκαν εκτός από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, ο Πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς αλλά και διασώστες των Κέντρων Υγείας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο cretapost o κ. Καρακωσταντάκης, ο συνάδελφος τους ταλαιπωρείται ακόμα από τον ξυλοδαρμό που υπέστη.

Κλείσιμο
Εμφανίστηκε στο δικαστήριο με το χέρι δεμένο από τον ώμο ενώ εκτός από το πρόβλημα με την ακοή του θα χρειαστεί να προχωρήσει και σε επέμβαση στο δόντι το οποίο έχασε από τα χτυπήματα των νεαρών.

Από την πρώτη στιγμή τα τραύματά του κρίθηκαν σοβαρά ενώ ακόμα και τώρα φαίνεται πως έχει να διανύσει πολύ δρόμο για την αποκατάστασή τους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος 46χρονος από τον άγριο ξυλοδαρμό υπέστη ρήξη τυμπάνου με αποτέλεσμα να έχει χάσει την ακοή του από το ένα αυτί.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι θεράποντες ιατροί, θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο αυτί ενώ παράλληλα θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να αποκατασταθούν τα προβλήματα στην γνάθο και τα δόντια.

Πηγή: Cretapost
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης