Με αρκετή υπομονή πρέπει να οπλιστούν και σήμερα, οι οδηγοί που κινούνται στην άνοδο του Κηφισού, λόγω αυξημένης κίνησης.
Πριν από μερικές ώρες, ένα φορτηγό είχε ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, λίγο πριν το ύψος της Λένορμαν. Από το περιστατικό προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος από την Ιερά Οδό έως τη Λένορμαν, που ξεκίνησε να αποκαθίσταται μετά την απομάκρυνση του φορτηγού, λίγο πριν τις 15:00.
Αυτή την ώρα, παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο ρεύμα ανόδου, στον Κηφισό, από το Αιγάλεω ως το Περιστέρι και από την Ιερά Οδό ως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο, από τη Μεταμόρφωση ως τη Νέα Ιωνία.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.