Κορωνοϊός: Αγωνία για ύποπτο κρούσμα που μεταφέρθηκε στο «Αττικόν»
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, πρόκειται για 33χρονο Κινέζο, ο οποίος είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην πατρίδα του - Νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης - Θα ληφθεί δείγμα, για να διαπιστωθεί αν όντως έχει μολυνθεί από τον φονικό ιό
Ασθενής με συμπτώματα κορωνοϊού επισκέφθηκε το Ιατρικό Φαλήρου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, περί τις 9 το βράδυ της Τρίτης, στο νοσοκομείο «Αττικόν».
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, θα ληφθεί δείγμα, για να διαπιστωθεί αν όντως έχει μολυνθεί από τον φονικό ιό.
Κατά πληροφορίες, ο ασθενής ταξίδεψε πρόσφατα στην Κίνα. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, για 33χρονο Κινέζο, ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα βήχα και γρίπης.
Στον ασθενή θά γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί εάν φέρει τον ιό. Νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.
Το ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ έχει οριστεί, με εντολή του υπουργείου Υγείας, ως Κέντρο αναφοράς για την υποδοχή των πρώτων ύποπτων κρουσμάτων λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται επίσης στην παροχή ιατρικής φροντίδας και την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων από τον κορωνοϊό.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV