Έρευνα για το βίντεο με μαθητή να «τραμπουκίζει» καθηγήτρια για μια απουσία

Έρευνα για το βίντεο με μαθητή να «τραμπουκίζει» καθηγήτρια για μια απουσία

Κεραμέως: Τέτοια περιστατικά δεν έχουν θέση στα σχολεία - Πρόεδρος ΟΛΜΕ στον ΘΕΜΑ 104,6: Δεν είναι απλά και εύκολα τα πράγματα για τους εκπαιδευτικούς όπως πιστεύουν αρκετοί

Screenshotathitiskathigitria
Συναγερμό έχει σημάνει στο υπουργείο Παιδείας και την εκπαιδευτική κοινότητα το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται μαθητής σε ΕΠΑΛ να «τραμπουκίζει» καθηγήτριά του, προκειμένου εκείνη να του σβήσει μία απουσία.

«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας» διεμήνυσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως η οποία ζήτησε έρευνα προκειμένου «να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα, εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του (σ.σ. του βίντεο)».

Μαθητής του ΕΠΑΛ τραμπουκίζει καθηγήτριά του !!!!!!!!!!!


Για «πολύ λυπηρό γεγονός» έκανε λόγο στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος επισημαίνοντας ότι το τελευταίο διάστημα «έχουν καταγραφεί επιθέσεις όχι μόνο λεκτικές» σε βάρος εκπαιδευτικών.

«Το ζήτημα είναι ευρύτερο και μας προβληματίζει πάρα πολύ διότι θεωρούμε ότι απάδει της ελληνικής πραγματικότητας. Τέτοια γεγονότα δεν πρέπει να γίνονται» πρόσθεσε ο κ. Τσούχλος επισημαίνοντας ότι «μπορεί να υπάρχουν και άλλα γεγονότα που δεν έχουν φτάσει στη δημοσιότητα».

Κλείσιμο
«Δεν είναι απλά και εύκολα τα πράγματα για τους εκπαιδευτικούς όπως πιστεύουν αρκετοί λόγω κοινωνικού αυτοματισμού» κατέληξε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης