Κέρκυρα: Από το κελί συντόνιζε τη διακίνηση ηρωίνης και χασίς

Κέρκυρα: Από το κελί συντόνιζε τη διακίνηση ηρωίνης και χασίς

Η δράση και ο τρόπος λειτουργίας των μελών της σπείρας «πρόδωσαν» ότι ο αρχηγός δίνει εντολές μέσα από τη φυλακή

Kerkyra-irwini-kokaini
Από την 1η Ιουλίου βρίσκεται κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα ένας 30χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί σε περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας με 520 γραμμάρια ηρωίνης, 15 γραμμάρια κοκαΐνης και 2.900 ευρώ, αλλά μέσα από το κελί του έδινε οδηγίες σε δυο συνεργούς του για να συνεχίζουν το εμπόριο του θανάτου!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συγκέντρωσαν στοιχεία που αφορούσαν τη δράση και τον τρόπο λειτουργίας των μελών της σπείρας που εξακολουθούσε να λειτουργεί με εντολές του 30χρονου φυλακισμένου και, μετά από πολύμηνη έρευνα, επιβεβαίωσαν ότι το «πελατολόγιό» του με χρήστες ηρωίνης και κοκαΐνης χρησιμοποιούσαν τέσσερις Έλληνες που ήταν επιφορτισμένοι με την προμήθεια και αποστολή των ναρκωτικών στο νησί.

Δυο από αυτούς ηλικίας 30 και 39 χρόνων αναζητούνται, όπως και άλλοι δύο συνεργοί τους που δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, στην οποία περιλαμβάνονται πέντε τακτικοί «πελάτες» τους και διαβιβάστηκε τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης