Τον τρόμο έσπειρε χθες Τρίτη (23/9) στην Αθήνα ένας 24χρονος Παλαιστίνιος ο οποίος ήταν ζωσμένος με δύο ψαλίδια και πέντε μαχαίρια και έβαζε στο στόχαστρο του ανυποψίαστους πολίτες.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., αρχικά ο δράστης επιτέθηκε σε έναν ανυποψίαστο αλλοδαπό που κινούνταν επί της οδού Μάρνη γύρω στις 20.00 το βράδυ. Ο 24χρονος προσέγγισε τον άνδρα και, κραδαίνοντας ένα γυάλινο μπουκάλι, τον χτύπησε στο κεφάλι και τον άφησε αναίσθητο. Στη συνέχεια του πήρε το τσαντάκι που έφερε πάνω του και έγινε καπνός. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς και δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.
Δύο ώρες αργότερα, στις 22:00, ο 24χρονος εντοπίστηκε να κινείται στην Ομόνοια. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν τη στιγμή που, κρατώντας ένα ψαλίδι, ετοιμαζόταν να επιτεθεί σε μία γυναίκα. Στη θέα των αστυνομικών ο Παλαιστίνιος έγινε έξαλλος. Αρχικά επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό και τον δάγκωσε στο δεξί πόδι, ενώ στη συνέχεια κλώτσησε έναν άλλον στο κράνος.
Τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, βαριές σωματικές βλάβες, επικίνδυνες σωματικές βλάβες κα.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.