Μετανάστης άδειασε το σπίτι ηλικιωμένης στη Σάμο

Μετανάστης άδειασε το σπίτι ηλικιωμένης στη Σάμο

Ο 28χρονος αλλοδαπός είχε τρυπώσει χωρίς να γίνει αντιληπτός στο σπίτι της 86χρονης το απόγευμα της Πέμπτης και είχε «σηκώσει» ανενόχλητος διάφορα οικιακά είδη και πλήθος ειδών ρουχισμού

astynomia_dias
Μόνο για λίγο χάρηκε τη λεία του ένας μετανάστης που άδειασε κυριολεκτικά το σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Βαθύ της Σάμου, καθώς εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά ενώ μετέφερε όσα είχε αρπάξει, υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κλοπιμαία!

Ο 28χρονος αλλοδαπός είχε τρυπώσει χωρίς να γίνει αντιληπτός στο σπίτι της 86χρονης το απόγευμα της Πέμπτης και είχε «σηκώσει» ανενόχλητος διάφορα οικιακά είδη και πλήθος ειδών ρουχισμού. Η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι είχε γίνει η κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Τελικά, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην πόλη της Σάμου τον νεαρό μετανάστη που μετέφερε είδη όπως αυτά που είχε καταγγείλει η 86χρονη ότι της έκλεψαν, τον σταμάτησαν για να τα ελέγξουν και διαπίστωσαν πως ήταν τα κλεμμένα. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης