Και αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Και αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1XRWMA
1. Την εφημερίδα

Thema191208  Sunoliko 18sec


2. Τον πληρέστερο και πιο πρόσφατο οδηγό του National Geographic Traveler για το «ΒΕΡΟΛΙΝΟ»
Στο ιστορικό αλλά και τολμηρά μοντέρνο Βερολίνο ταξιδεύει αυτή την εβδομάδα το National Geographic Traveler. Σε μια πόλη που αναγεννάται διαρκώς -ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα.

Ο παλμός του Βερολίνου, της πρωτεύουσας της Γερμανίας, οι ρυθμοί και οι χάρες του, δεν συγκρίνονται με καμία άλλη πόλη της Δύσης. Πρόκειται για μια πόλη συνηθισμένη στην πρωτοπορία -αλλά και ταυτισμένη με την ιστορική περιπέτεια, όχι μόνο της Γερμανίας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Από τα υπολέιμματα της διχοτόμησης, σε Ανατολικό και Δυτικό Βερολίνο έως το Νησί των Μουσείων, τα αξιοθέατα είναι τόσα και τόσο σημαντικά ώστε δεν επιτρέπουν στον επισκέπτη να πλήξει ούτε για μία στιγμή. Και, βέβαια, υπάρχει πάντα η ίδια η καθημερινότητα του Βερολίνου, την οποίαν πρέπει οπωσδήποτε να βιώσει οποιοσδήποτε περνά μερικά 24ωρα -τουλάχιστον εκεί. Οι δρόμοι, οι πλατείες, τα πάρκα, η νυχτερινή ζωή, πάντα με την underground αίγλη που αποτύπωσε η θρυλική ταινία «Τα φτερά του έρωτα» αποτελούν όλα συστατικά της γοητείας που ασκεί το Βερολίνο διαχρονικά. Ο οδηγός του National Geographic Traveler, απόλυτα εύχρηστος και ενημερωμένος, ξεναγεί τον επισκέπτη μέσω 20 και πλέον έγχρωμους λεπτομερειακούς χάρτες και εκατοντάδες φωτογραφίες. Κυρίως όμως ο οδηγός προσφέρει τις κρίσιμες πληροφορίες, όπως πχ τη βήμα προς βήμα καθοδήγηση στην πανέμορφη παραλίμνια περιοχή Μέκλεμπουργκ, στο Κόκκινο Βερολίνο κ.α. Επίσης, ο οδηγός του National Geographic Traveler περιλαμβάνει δεκάδες tip και μυστικά ώστε ο ταξιδιώτης να φτάσει στην καρδιά της πόλης και να γευτεί τις λιγότερο γνωστές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει. Φυσικά, υπάρχουν και προτάσεις για ξενοδοχεία και εστιατόρια, πάντα με γνώμονα τη σχέση τιμής και ποιότητας υπηρεσιών. Το σίγουρο είναι όμως ότι με οδηγό το National Geographic Traveler, το ταξίδι στο Βερολίνο θα γίνει αξέχαστο.

National Geographic Traveler για τo «ΒΕΡΟΛΙΝΟ»
Κλείσιμο


1
2_2
3
4
5
6
7
8
9

Μη χάσετε την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οδηγό του κόσμου για το Βερολίνο, με τη εγγύηση αξιοπιστίας του National Geographic.

3. Το «Μ», το ανδρικό περιοδικό του Πρώτου Θέματος.

«Μ»
«A man’s style»
Το πέμπτο τεύχος του «Μ», του αντρικού περιοδικού του Πρώτου Θέματος, έχει τίτλο «A man’s style» και κυκλοφορεί στις 8 Δεκεμβρίου. Είναι αφιερωμένο στους κώδικες του στυλ, στη σημασία της εμφάνισης, στους καλούς τρόπους, στον άντρα που ξέρει να είναι gentleman χωρίς να χάνει την αρρενωπότητά του.
Η Μόδα και οι τάσεις, το έμφυτο και το επίκτητο του γούστου, ο εκλεκτικισμός ως στάση ζωής και η διακριτικότητα ως επιλογή διαφοροποίησης, όλα κατατείνουν στο στυλ. Το οποίο είναι πολλά περισσότερα από τις ετικέτες των ρούχων και τα brands των παπουτσιών. Είναι ο συνολικός συνδυασμός του τρόπου που ντύνεται, κινείται και μιλάει κάποιος, είναι η εξωτερική έκφραση του εσωτερικού μας κόσμου, των εμπνεύσεων και της δημιουργικότητάς μας.
Σε αυτό το τεύχος το Μ εμβαθύνει σε ένα ερώτημα τόσο θεμελιώδες όσο η δημιουργία του κόσμου και μέσα από συνεντεύξεις με ξεχωριστούς ανθρώπους δίνει απαντήσεις στο «τι είναι στυλ».
Matthew McConaughey, ο star που με την πρόζα του ξεπέρασε την πόζα του και έδωσε βάθος στην πάντα αψεγάδιαστη εικόνα του.
Robert De Niro, ο αγέρωχος star με τις ιρλανδικές ρίζες και με έναν Ιρλανδό που ερμηνεύει τη σύγχρονη αμερικανική ιστορία.

Δημήτρης Ιτούδης, ένας αληθινός κύριος της προπονητικής και κύριος του εαυτού του, στην κορυφή της Ευρώπης.
David LaChapelle, ο φωτογράφος που δίνει στην pop αισθητική μεταφυσική διάσταση και δημιουργεί εικόνες που μοιάζουν να έχουν βγει από όνειρο.

Antonio Banderas, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του ξεδιπλώνει έναν πολύπλευρο καλλιτεχνικό εαυτό, αναζητώντας το νόημα της ζωής.

Θέματα
Γαστρονομία: Τα εστιατόρια της Μόδας (στην κυριολεξία)
Κρασί: Το κυνήγι της αρμονίας και ετικέτες για θηράματα
Στυλ: Το leather jacket και πώς να το φορέσετε σωστά
Μόδα: Η παλέτα του χειμώνα και τα outfits της γιορτής
Design: Η σχεδιαστική ευφυΐα του Marc Newson και οι Τέσσερις Εποχές του Deco.
Και μαζί, ένα πολυσέλιδο εορταστικό portfolio δώρων με μοναδικές προτάσεις και ψαγμένες επιλογές και τα πιο λαμπερά αντικείμενα του σύγχρονου υλικού πολιτισμού.


Διαβάστε ακόμα:
Ομορφιά & Grooming, Υψηλή Ωρολογοποιία, Αυτοκίνηση, Σπορ, Ταξίδι,
Αρχιτεκτονική, Design, Λογοτεχνία, Φωτογραφία, Σύγχρονη Κουλτούρα, είναι ορισμένες από τις ενότητες του νέου τεύχους και συγχρόνως τα κομμάτια ενός παζλ που αποτυπώνει τη φιλοσοφική ταυτότητα του Μ.
Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!

3. To GALA, τo κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

4. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ» του Άρθουρ Μίλλερ στο Θέατρο ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.
και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)
Αυτή την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 9/12 έως και την Παρασκευή 13/12, ως εξής:

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-emporikon/o-thanatos-tou-emporakou/
με τη χρήση του κωδικού empo1 ή/και

με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (τηλ. επικοινωνίας 211-1000365)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για τις ημερομηνίες 10/12, 11/12, 12/12, 13/12, 17/12, 18/12 και 19/12/2019 (οι παραστάσεις 14/12 και 15/12/2019 εξαιρούνται της προσφοράς), για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.


ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ (Σαρρή 11, Αθήνα, τηλ. 210-3211750)
Ο Θάνατος του Εμποράκου
Άρθουρ Μίλλερ

Μετάφραση – Σκηνοθεσία : Γιώργος Σκεύας
Παραγωγή : Αθηναϊκά Θέατρα
Πρωταγωνιστούν : Δημήτρης Καταλειφός, Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Νούσης, Γιώργος Ζιόβας, Χρήστος Ευθυμίου, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Τάσος Λέκκας, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Γιώργος Πατεράκης, Χρύσα Γκινίκη, Ιοκάστη – Aγαύη Παπανικολάου

"Ο Θάνατος του Εμποράκου" θεωρείται το κορυφαίο έργο του συγγραφέα που χάρισε στον Άρθουρ Μίλλερ το βραβείο Πούλιτζερ. Το Αμερικάνικο όνειρο, το κυνήγι του χρήματος, ο καταναλωτισμός και τα υλικά αγαθά, η οικογένεια και οι σχέσεις πατέρα- γιου, ο μύθος της φυγής με στόχο τον γρήγορο πλουτισμό, είναι μερικά από τα θέματα που πραγματεύεται το έργο, καθιστώντας το συγκλονιστικά επίκαιρο στην εποχή μας.
Το έργο :
“Ο Θάνατος του Εμποράκου” είναι η ιστορία του Γουίλλυ Λόμαν, ενός ηλικιωμένου πωλητή, ενός περιοδεύοντος πλασιέ, που έφαγε τα πόδια του στο δρόμο και τώρα αισθάνεται ότι είναι άχρηστος. Πάντα υπήρχε κάτι το “ ασταθές ” στον χαρακτήρα του και τη δουλειά του. Αλλά ξαφνικά αυτή η “αστάθεια“ γίνεται καθολική και τον συντρίβει. Στις αρχές των εξήντα του χρόνων, ο Γουίλλυ βλέπει τη δουλειά του να πηγαίνει χειρότερα από ποτέ. Το ζωηρό βήμα έφυγε και μαζί το χαμόγελο από το πρόσωπό του και η εγκάρδια ζεστασιά από την προσωπικότητά του. Ξαφνικά δεν είναι τίποτα. Κανένας δεν τον ξέρει πια. Στήριξε όλη του την πορεία πάνω στην άποψη ότι αν οι άλλοι σε συμπαθούν, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις. Το να είσαι αρεστός, σου εξασφαλίζει την επιτυχία και μπορεί να σε κάνει σπουδαίο. Τις ίδιες ιδέες εμφύσησε και στους δυο γιους του και τώρα περιμένει απ’ αυτούς να εκπληρώσουν όλα όσα ο ίδιος δεν κατάφερε να κάνει στη ζωή του. Στα όρια της νευρικής κατάπτωσης, αγωνίζεται να αποδείξει στον εαυτό του και στους άλλους πως είχε δίκιο, πως οι αρχές του και όλα όσα πίστευε στη ζωή του ήταν σωστά. Πασχίζοντας να συλλάβει την αιτία που τα πράγματα πήγαν στραβά, βυθίζεται στο παρελθόν.
Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 20:30
Τετάρτη 19:00


ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «Ο Θάνατος του Εμποράκου» στο Θέατρο Εμπορικόν αποκλειστικά για τις ημερομηνίες 10/12, 11/12, 12/12, 13/12, 17/12, 18/12 και 19/12/2019, για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. Οι παραστάσεις 14/12 και 15/12 εξαιρούνται της προσφοράς.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τη Δευτέρα 9/12 έως και την Παρασκευή 13/12, με τη χρήση του κωδικού empo1 στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-emporikon/o-thanatos-tou-emporakou/ ή/και στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ με την προσκόμιση του κουπονιού.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.


Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.


1
2_2
3
4
5
6
7


Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.


3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ» του Άρθουρ Μίλλερ στο Θέατρο ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ, με ένα κουπόνι που θα βρείτε, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή έκδοση της εφημερίδας.
και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)
Αυτή την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 9/12 έως και την Παρασκευή 13/12, ως εξής:

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση
https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-emporikon/o-thanatos-tou-emporakou/
με τη χρήση του κωδικού empo1 ή/και

με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του θεάτρου Αλίκη (τηλ. επικοινωνίας 211-1000365)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για τις ημερομηνίες 10/12, 11/12, 12/12, 13/12, 17/12, 18/12 και 19/12/2019 (οι παραστάσεις 14/12 και 15/12/2019 εξαιρούνται της προσφοράς), για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.


ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ (Σαρρή 11, Αθήνα, τηλ. 210-3211750)
Ο Θάνατος του Εμποράκου
Άρθουρ Μίλλερ

Μετάφραση – Σκηνοθεσία : Γιώργος Σκεύας
Παραγωγή : Αθηναϊκά Θέατρα
Πρωταγωνιστούν : Δημήτρης Καταλειφός, Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Νούσης, Γιώργος Ζιόβας, Χρήστος Ευθυμίου, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Τάσος Λέκκας, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Γιώργος Πατεράκης, Χρύσα Γκινίκη, Ιοκάστη – Aγαύη Παπανικολάου

"Ο Θάνατος του Εμποράκου" θεωρείται το κορυφαίο έργο του συγγραφέα που χάρισε στον Άρθουρ Μίλλερ το βραβείο Πούλιτζερ. Το Αμερικάνικο όνειρο, το κυνήγι του χρήματος, ο καταναλωτισμός και τα υλικά αγαθά, η οικογένεια και οι σχέσεις πατέρα- γιου, ο μύθος της φυγής με στόχο τον γρήγορο πλουτισμό, είναι μερικά από τα θέματα που πραγματεύεται το έργο, καθιστώντας το συγκλονιστικά επίκαιρο στην εποχή μας.
Το έργο :

“Ο Θάνατος του Εμποράκου” είναι η ιστορία του Γουίλλυ Λόμαν, ενός ηλικιωμένου πωλητή, ενός περιοδεύοντος πλασιέ, που έφαγε τα πόδια του στο δρόμο και τώρα αισθάνεται ότι είναι άχρηστος. Πάντα υπήρχε κάτι το “ ασταθές ” στον χαρακτήρα του και τη δουλειά του. Αλλά ξαφνικά αυτή η “αστάθεια“ γίνεται καθολική και τον συντρίβει. Στις αρχές των εξήντα του χρόνων, ο Γουίλλυ βλέπει τη δουλειά του να πηγαίνει χειρότερα από ποτέ. Το ζωηρό βήμα έφυγε και μαζί το χαμόγελο από το πρόσωπό του και η εγκάρδια ζεστασιά από την προσωπικότητά του. Ξαφνικά δεν είναι τίποτα. Κανένας δεν τον ξέρει πια. Στήριξε όλη του την πορεία πάνω στην άποψη ότι αν οι άλλοι σε συμπαθούν, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις. Το να είσαι αρεστός, σου εξασφαλίζει την επιτυχία και μπορεί να σε κάνει σπουδαίο. Τις ίδιες ιδέες εμφύσησε και στους δυο γιους του και τώρα περιμένει απ’ αυτούς να εκπληρώσουν όλα όσα ο ίδιος δεν κατάφερε να κάνει στη ζωή του. Στα όρια της νευρικής κατάπτωσης, αγωνίζεται να αποδείξει στον εαυτό του και στους άλλους πως είχε δίκιο, πως οι αρχές του και όλα όσα πίστευε στη ζωή του ήταν σωστά. Πασχίζοντας να συλλάβει την αιτία που τα πράγματα πήγαν στραβά, βυθίζεται στο παρελθόν.
Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 20:30
Τετάρτη 19:00


ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την παράσταση «Ο Θάνατος του Εμποράκου» στο Θέατρο Εμπορικόν αποκλειστικά για τις ημερομηνίες 10/12, 11/12, 12/12, 13/12, 17/12, 18/12 και 19/12/2019, για όλες τις ζώνες του θεάτρου και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας. Οι παραστάσεις 14/12 και 15/12 εξαιρούνται της προσφοράς.
2. Η εξαργύρωση των κουπονιών και η αγορά εισιτηρίων γίνεται από τη Δευτέρα 9/12 έως και την Παρασκευή 13/12, με τη χρήση του κωδικού empo1 στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-emporikon/o-thanatos-tou-emporakou/ ή/και στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ με την προσκόμιση του κουπονιού.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης