Πάτρα: Τον αγκάλιασε και του άρπαξε 5.000 ευρώ

Πάτρα: Τον αγκάλιασε και του άρπαξε 5.000 ευρώ

Άγνωστος πλησίασε ηλικιωμένο και τον αγκάλιασε προσποιούμενος ότι τον γνώριζε

0050081592_0000000000000nosokomeio_karditsa-696x464
Αιφνιδιάστηκε ένας ηλικιωμένος στην Πάτρα, όταν δέχθηκε μια απρόσμενη επίθεση… τρυφερότητας από έναν άγνωστό του άνδρα ο οποίος προσποιήθηκε πως ήταν γνωστός του και τον αγκάλιασε στην εξώπορτα του σπιτιού του!

Μέσα σε δευτερόλεπτα, ο διαχυτικός άγνωστος ζήτησε συγγνώμη λέγοντας πως τον μπέρδεψε με άλλον, αλλά όταν ο ηλικιωμένος μπήκε στο σπίτι του αντιλήφθηκε πως έλειπε το πορτοφόλι του στο οποίο είχε το μεγάλο ποσό των 5.000 ευρώ που είχε κάνει λίγο νωρίτερα ανάληψη από την τράπεζα!

Ο άτυχος ηλικιωμένος που χρειαζόταν άμεσα τα χρήματα, κατήγγειλε την κλοπή στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών δίνοντας την περιγραφή του δράστη και αμέσως ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, αλλά χωρίς ευτυχή κατάληξη.

Αγκαλιά... αξίας 500 ευρώ στον Τύρναβο 

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δηλαδή με μια «ζεστή» αγκαλιά από μια άγνωστη γυναίκα, είχε χάσει 500 ευρώ και ένας άλλος ηλικιωμένος έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Τυρνάβου. Οι δράστες τον πλησίασαν με Ι.Χ. φορτηγό και μια γυναίκα που κατέβηκε αγκάλιασε τον και 78χρονο ξάφρισε τα χρήματα της σύνταξης που μόλις είχε σηκώσει από ΑΤΜ.

Αμέσως μετά, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, στο οποίο την περίμεναν δυο άνδρες συνεργοί της και τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, η κλοπή εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών οι οποίοι ταυτοποίησαν την… θερμή 37χρονη και έναν 66χρονο και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τους, ενώ ο τρίτος συνεργός τους παραμένει άγνωστος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης