Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν άνδρας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Σύμφωνα με το grtimes, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Εγνατία, στο ύψος της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ, με τον 50χρονο να παρασύρεται από το αυτοκίνητο, να πέφτει πάνω στο παρμπρίζ και στη συνέχεια να καταλήγει στο οδόστρωμα με δύναμη, χτυπώντας στο κεφάλι του, το οποίο άρχισε να αιμορραγεί.
Όπως είπε η οδηγός του αυτοκινήτου, ο άνδρας διέσχιζε παράλληλα τον δρόμο και όχι από τη διάβαση, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει στη θέα του.
Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα εκ των οποίων μετέφερε τον άνδρα στο εφημερεύον νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ακριβής κατάσταση της υγείας του.
Κλείσιμο
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος θα διενεργήσει η τροχαία Θεσσαλονίκης.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς