Μεταναστευτικό: «Καμπανάκι» κινδύνου από το νοσοκομείο Σάμου

Εκτός από την παιδιατρική κλινική, μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στη μαιευτική κλινική, στο ακτινοδιαγνωστικό τμήμα, στα τμήματα επειγόντων περιστατικών και γενικότερα σε όλη τη νοσηλευτική υπηρεσία

Αδυνατεί να σηκώσει το βάρος του μεταναστευτικού-προσφυγικού το νοσοκομείου Σάμου με τη διοίκησή του να χτυπά καμπανάκι κινδύνου στους αρμόδιους. Κατά τη τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «Αγ. Παντελεήμων» εκτέθηκε η τρέχουσα κατάσταση των υποδομών υγείας του νησιού λόγω των αυξημένων μεταναστευτικών-προσφυγικών ροών και του υπερπληθυσμού στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης και ζητήθηκε από τη 2η ΔΥΠΕ Πειραιά και Αιγαίου η κατεπείγουσα ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής.

Όπως σημειώθηκε είναι άμεσος ο «κίνδυνος αδυναμίας για νοσηλεία στις κλινικές του Νοσοκομείου μας, ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού προσφύγων-μεταναστών, που μπορεί να προκύψει από την πολυήμερη παραμονή τους στην ύπαιθρο της πόλης κάτω από δυσμενείς συνθήκες και με το μεγαλύτερο μέρος από αυτούς να είναι παιδιά». Χαρακτηριστικά στις 15 Οκτωβρίου νοσηλεύονταν στη παιδιατρική κλινική 15 παιδιά προσφύγων-μεταναστών ενώ η δύναμη της κλινικής ανέρχεται σε 7 κλίνες.

Εκτός από την παιδιατρική κλινική, μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στη μαιευτική κλινική, στο ακτινοδιαγνωστικό τμήμα, στα τμήματα επειγόντων περιστατικών και γενικότερα σε όλη τη νοσηλευτική υπηρεσία. Για τον λόγο αυτό, εκτός του αιτήματος για την ενίσχυση της παιδιατρικής κλινικής, αποφασίστηκε να γίνει παρέμβαση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου για την επαρκή στέγαση των προσφύγων μεταναστών στην πόλη της Σάμου και να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο οι αρχές του νησιού.

ΣΧΟΛΙΑ (10)

Διώξτε

Τους λάθρο εισβολείς να λυθεί το πρόβλημα..ααααα ξέχασα θα μαςπουνε φασίστες.. χαχαχαχαχα

Εργολάβος σαρκός

Είναι νομίζω πια καιρός να δημιουργηθεί εκεί στη Σάμο καθώς και στα άλλα νησιά μας που φιλοξενούν πρόσφυγες και μετανάστες μια νέα υπερσύγχρονη Νοσηλευτική Μονάδα. Ένα υπερσύγχρονο Νοσοκομείο δηλαδή που να πληρεί όλα τα διεθνή στάνταρντς μόνο για αυτούς τους ταλαίπωρους συνανθρώπους μας που μας κάνουν την τιμή και έρχονται στην φιλόξενο τόπο μας. Για την υπάρχουσα δε Μονάδα που θα εξυπηρετεί μόνο τους ντόπιους, ένα βαψιματάκι και πολύ τους είναι!

ONNEΔITHΣ

Πες τα χρυσόστομεεεεεε... Έχουν φαγωθεί όλοι οι ξενοφοβικοί οι ρατσιστές για τους μετανάστες... σας το'χω ξαναπεί ότι έxει σχέδιο o Koύλης... θα αδειάζει τα νησιά μεταφέροντάς τους στην ενδοχώρα θα φέρνει καινούργιους μετανάστες, θα τα ξανά αδειάζει θα φέρνει καινούργιους μετανάστες, θα τα ξανά αδειάζει θα φέρνει καινούργιους μετανάστες, θα τα ξανά αδειάζει θα φέρνει καινούργιους μετανάστες, θα τα ξανά αδειάζει θα φέρνει καινούργιους μετανάστες... και σε 5-6 μήνες θα αυξήσει κατά 1.000.000 τον πληθυσμό της Ελλάδας!!!

V for Vagos

Η Σάμος τι ψήφιζε στις εκλογές?

Επαγγελματίας αλληλέγγυος των 2.300 ευρώ το κιλό

Να αφήσουν τις δικαιολογίες οι γιατροί και οι νοσηλευτές εκεί στη Σάμο και όλοι μαζί να πέσουν με τα μούτρα και σε 24ωρη βάση απάνω στους αυριανούς κατοίκους του νησιού ώστε κανένας τους να μην μείνει δίχως υψηλού επιπέδου περίθαλψη. Ο Αχμέντ και η Ναζιρέ που επισκέπτονται (!!) την Ελλάδα με μια βάρκα και δίχως κανένα έγγραφο έχουν δικαίωμα στη περίθαλψη. Για τον Κωστή και τη Μαρία που ξεσκίζονται στο να συντηρούν την υγεία με τον ιδρώτα τους ποιος hέστηκε ...

Κυνικός

Πρόβλημα στη μαιευτική κλινική; Οι 🧕 μαντηλοκουνελες επί το έργον. Πώς το είχε πει ο Αντετοετσι; Όσα παιδιά γεννιούνται Ελλάδα να παίρνουν ιθαγένεια....

Έτσι είναι...

αγαπητοί σαμιώτες, ή είστε φιλάνθρωποι ή δεν είστε! (Α και όχι όσο θέλετε και μπορείτε εσείς, οσο θέλουν αυτοί και αυτοί που τους φέρνουν και τα κονομάνε χοντρά και σας δίνουν και σε μερικούς από εσάς κανένα κοκκαλάκι να γλείψετε, έτσι για να ξυπνήσει ο "ανθρωπισμςό" μέσα σας...). ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ: ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ!!! ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ!!

Αφήστε τα καμπανάκια για την Γέννηση του Προφήτη, θα τους πάρετε ΟΛΟΥΣ

Ακόμα και αν περάσουν 25 εκατομμύρια πάνω από το νησί, αλλιώς η Λιάνα θα σας πει ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

γτπ Καβαλα

γεννοβολανε αβερτα οι "προσφυγες".....

@

ολα τζαμπα στους τακατουκες αφελεις

Δεν έχετε

δει τίποτε ακόμα. Περιμένετε λίγο και θα γίνετε όλοι "ρατσιστές και ξενοφοβικοί".....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης