Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά

Εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά

Ο 32χρονος εργάτης έχασε την ισορροπία του στο εργοτάξιο του Βενιζέλειου και έπεσε σε χαράδρα – Διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ

creta_erg2_ekx
Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στην Κρήτη, όταν ένας εργάτης 32 ετών έχασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα την ισορροπία του και έπεσε από τη σκαλωσιά στο κενό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο εργάτης ζαλίστηκε.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφίες, στο σημείο έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής προκειμένου να ανασύρουν τον άνδρα ο οποίος έπεσε από τη σκαλωσιά σε χαράδρα. Ο εργάτης διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό.

Το ατύχημα σχολίασε το Εργατικό Κέντρo, που εξέδωσε ανακοίνωση: 

«Στο ίδιο έργο θεατές!! Σε ένα ακόμα εργατικό ατύχημα, που σημειώθηκε σε εργοτάξιο και μάλιστα σε χώρο, που ανήκει στο δημόσιο. Έπειτα τα τελευταία ατυχήματα που σημειώθηκαν σε σχολεία και λιμάνια, ένας ακόμα εργαζόμενος κινδύνευσε να χάσει την ζωή του, κατά την εκτέλεση εργασιών σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, ο οποίος από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε στο σημείο του εργατικού ατυχήματος, εξέφρασε την αγανάκτηση και την οργή του, διαπιστώνοντας ότι το θύμα δεν έκανε χρήση των απαραίτητων μέτρων προστασίας, στον χώρο των εργασιών.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό άντρα, 32 ετών, ο οποίος εκτελούσε έργα για την επέκταση του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Δυστυχώς, δεν ήταν δεμένος, με αποτέλεσμα υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες να πέσει στο φρεάτιο του ασανσέρ στην νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Κλείσιμο
Στην συνέχεια, μέσα στην ατυχία του προστέθηκε και το γεγονός ότι χρειάστηκε η μεταφορά του σε άλλο Νοσοκομειακό ίδρυμα, στο ΠΑΓΝΗ, καθώς το Βενιζέλειο δεν εφημέρευε, αν και γιατρός του Βενιζελείου του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.
Οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία του θέλουν τον 32χρονο εργάτη να έχει επαφή με το περιβάλλον, παρά την σοβαρότητα του ατυχήματος.

Το ΕΚΗ ενημέρωσε και την Τεχνική Επιθεώρηση, προκειμένου να διεξαχθεί αυτοψία στον χώρο». 

creta_erg
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης