Το ροτβάιλερ δεν ήταν επιθετικό, δεν ξέρω τι έγινε, είπε σοκαρισμένος ο πατέρας του βρέφους

Το ροτβάιλερ δεν ήταν επιθετικό, δεν ξέρω τι έγινε, είπε σοκαρισμένος ο πατέρας του βρέφους

Οκτώ χρόνια ζούσε με την οικογένεια το ροτβάιλερ - Με τη βοήθεια ειδικών προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να διαχειριστούν τον τραγικό χαμό του μωρού, που ήταν μόλις δύο μηνών

rotvailer-pateras-open
Ανήμπορος να εξηγήσει γιατί και πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό με το ροτβάιλερ που σκότωσε το δύο μηνών παιδάκι του μέσα στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, δήλωσε στους αστυνομικούς ο πατέρας του βρέφους.

«Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας», είπε στους αστυνομικούς ο άντρας, όπως αποκάλυψε το OpenTV.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είχε δείξει καμία επιθετική συμπεριφορά με το μωράκι μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Πρέπει να στηρίξω τη γυναίκα μου που είναι στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους μας», συνέχισε ο πατέρας στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς.

Το ροτβάιλερ, που είναι θηλυκό και ακούει στο όνομα Βερόν, έπαιζε με τα τρία αγόρια της οικογένειας, ενώ όντας μέλος της, είχε «υποδεχτεί» και το τρίτο αγοράκι, αφού είχε αποκτηθεί πριν αυτό γεννηθεί.

Αρκετά αργότερα και επειδή η μητέρα ήθελε πολύ να αποκτήσει κι άλλο παιδάκι, ήρθε στη ζωή το κοριτσάκι της, η μικρή Βαρβάρα, με κίνδυνο μάλιστα της ίδιας της της ζωής.

Η οικογενειακή τους ζωή ήταν ομαλή κι ευτυχισμένη, μέχρι το απίστευτο τραγικό περιστατικό της περασμένης Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, τα τρία αδερφάκια του μωρού έμαθαν τι συνέβη με τη βοήθεια ψυχολόγου που βρίσκεται στο πλευρό όλης της οικογένειας, καθώς ειδικά η μητέρα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ.

Κλείσιμο
Στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά δεν έχει γυρίσει κανείς από εκείνη την ημέρα και παραμένει ερμητικά κλειστό.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι πως το άτυχο βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς το ροτβάιλερ το άρπαξε και το χτυπούσε σε τοίχους και έπιπλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης