Ο «Μίσα» τσάκωσε ανήλικο με ένα κιλό χασίς στα Χανιά

Ο «Μίσα» τσάκωσε ανήλικο με ένα κιλό χασίς στα Χανιά

Ο εκπαιδευμένος σκύλος αντέδρασε μόλις αποβιβάστηκε ένας ανήλικος αλλοδαπός από το πλοίο της γραμμής και τότε εκείνος προσπάθησε να διαφύγει

Xania-anilikos-xasis
Ακόμη και ανήλικα παιδιά επιστρατεύουν τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών για να μεταφέρουν στην Κρήτη το παράνομο εμπόρευμά τους, πιστεύοντας ότι λόγω της ηλικίας τους δεν θα δίνουν στόχο στις διωκτικές αρχές. Το τελευταίο ανήλικο «βαποράκι» εντόπισε ο σκύλος ανιχνευτής «Μίσα» στο λιμάνι της Σούδας!

Ο εκπαιδευμένος σκύλος αντέδρασε μόλις αποβιβάστηκε ένας ανήλικος αλλοδαπός από το πλοίο της γραμμής και τότε εκείνος προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο, τον ακινητοποίησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων και στη συνέχεια άνοιξαν την χειραποσκευή του, μέσα στην οποία βρήκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 49 γραμμαρίων! Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με την κατηγορία της μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ η προανάκριση διερευνά από ποιους προμηθεύτηκε το χασίς και σε ποιους θα το παρέδιδε.

*** Άλλος ένας ανήλικος συνελήφθη με ναρκωτικά στη Λάρισα, αλλά αποδείχθηκε ότι εμπλέκεται και σε κλοπές. Ο 15χρονος Έλληνας που κινούνταν με ένα ποδήλατο υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, προέκυψε ότι είχε κλέψει το ποδήλατο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής έξω από το σπίτι του 39χρονου ιδιοκτήτη του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί αναζητούν και τους γονείς του ανήλικου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης