Ρέθυμνο: Οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά στη λίμνη του Πρέβελη

limni12

Στοχευμένους ελέγχους στην προστατευόμενη τουριστική περιοχή Λίμνη Πρέβελη του Δήμου Αγίου Βασιλείου, έκανε σήμερα η Αστυνομία

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στην προστατευμένη τουριστική περιοχή της Λίμνης του Πρέβελη, στο Ρέθυμνο για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών, αλλά και την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές.

Από τους ελέγχους συνελήφθησαν, οκτώ άτομα (6 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί) για -κατά περίπτωση-  ναρκωτικές ουσίες και παράνομη κατασκήνωση.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν όπως κάθε χρόνο δεδομένου ότι η συγκεκριμένη περιοχή, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένη ως περιοχή, ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Οι συλληφθέντες είναι 5 γυναίκες και ένας άνδρας ηλικίας από 16 έως 43 ετών και δυο αλλοδαποί ηλικίας 38 και 75 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία: «…οι έλεγχοι είναι στοχευμένοι και αποσκοπούν στην τήρηση της νομιμότητας και την εύρυθμη λειτουργία και ευταξία των τουριστικών κυρίως προορισμών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Andreas

Με αυτό τον τίτλο γίνατε ίδιοι με Bild Zeitung, Kronen Zeitung η Βlesk η όποιο άλλο κακό φύλλο εφημερίδας κυκλοφορεί στη Ευρώπη. Είδηση 8 συλλήψεις για ναρκωτικά στη Πρέβελι εστί: πήγανε 2 άσχετες μεταξύ τους παρέες εκεί και έστησαν σκηνή και είχανε μαζί τους για δική τους χρήση και από κανένα δυό τσιγγαριλίκια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης